Općenito > Generalno o skuterima
Priprema Vašeg skutera za zimu
Ruff Ryder:
--- Citat: kurbla001 - 12 Listopad, 2012, 11:34:24 ---ja sam zamijenio antifriz, oprao ga cijelog i sve prečistio....i dalje nastavljam s vožnjom dok god se to može..
naravno ako nema padalina..ove zime planiram napraviti homemade lance..pa se voziti i po snjegu, je da imam nove gume ali reda radi..
--- Kraj citata ---
gume na odredenim temperaturama gube svojstva..
ti gubici mogu postat stalni u svim uvjetima ako se guma neko vrijeme drzi na ne prirodnoj temp...
huzjuhi:
--- Citat: skoda90 - 12 Listopad, 2012, 10:26:28 ---ja sam svoj znao vozit prosle zime kad je bilo i -5 ako upali naravno :icon_biggrin: tako cu i ove zime sve dok nepadne snijeg.
Samo sto mi jako lose palio prosle zime.malo mu zagrijem svijecicu vratim nazad i upali peti put iz prve :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Kako koljena? Ima li vode u njima? Frend koji je za cityex vozio cijelu zimu (ima oko 25 godina) nemože se čučnuti normalno.
anabellas:
ja sam svog uspio neki dan odnijeti u podrum po stepenicama fino i na 30 stupnjeva je zato sto grijanje iz toplane prolazi kroz tu sobu xD ja sam svog samo opro i ocistio ferg i usis, dali icim vi premazujete svoje gume?
Zika:
eo ja sam jucer bas svog pripremio,zamjenjen antifriz u cijelom sistemu,i necu vadit aku jer cu ga vjerovatno provozat par puta ,ako ne onda ga upalim obavezno da malo odradi cisto radi reda...
ljubo46:
--- Citat: anabellas - 04 Prosinac, 2012, 19:01:38 ---ja sam svog uspio neki dan odnijeti u podrum po stepenicama fino i na 30 stupnjeva je zato sto grijanje iz toplane prolazi kroz tu sobu xD ja sam svog samo opro i ocistio ferg i usis, dali icim vi premazujete svoje gume?
--- Kraj citata ---
ja svoje gume ali samo po rubovima pošpricam s kokpitom i onda one to preko zime fino upiju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju