Općenito > Generalno o skuterima
Priprema Vašeg skutera za zimu
Reponja:
Imam sreću da živim u Rijeci, pa je skuter u pogonu i preko zime.. Onim rijetkim danima kada
ne želi upaliti ujutro zbog hladnoće, uzmem fen i dok ispušim cigaru grijem deklo i mašinu..
Susjedi koji u to doba idu na posao, vide me u garaži, i provrište od smijeha! :toothy12:
Ali hej, on upali i stignem ih i preteći do posla (zračnjak, pa ima bolje performanse po hladnijem vremenu).
ivanm:
ja sam se vozio i na -17°C i po snijegu uz, niz brijeg, ma kaos kad se sjetim :toothy10:
vedoz:
--- Citat: Reponja - 13 Listopad, 2012, 18:10:33 ---Imam sreću da živim u Rijeci, pa je skuter u pogonu i preko zime.. Onim rijetkim danima kada
ne želi upaliti ujutro zbog hladnoće, uzmem fen i dok ispušim cigaru grijem deklo i mašinu..
Susjedi koji u to doba idu na posao, vide me u garaži, i provrište od smijeha! :toothy12:
Ali hej, on upali i stignem ih i preteći do posla (zračnjak, pa ima bolje performanse po hladnijem vremenu).
--- Kraj citata ---
tako i treba, ko se ruga - pose*u ga :icon_biggrin:
bigone_sf2:
--- Citat: ivanm - 13 Listopad, 2012, 18:18:55 ---ja sam se vozio i na -17°C i po snijegu uz, niz brijeg, ma kaos kad se sjetim :toothy10:
--- Kraj citata ---
driftac na -25 ja na -23
X-Thug:
--- Citat: kurbla001 - 12 Listopad, 2012, 11:34:24 ---ja sam zamijenio antifriz, oprao ga cijelog i sve prečistio....i dalje nastavljam s vožnjom dok god se to može..
naravno ako nema padalina..ove zime planiram napraviti homemade lance..pa se voziti i po snjegu, je da imam nove gume ali reda radi..
--- Kraj citata ---
isprepleti konop oko gume pa javi kakav je filing
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju