evo da predstavim skuter koji sam kupio za sitno para koji i nije u stanju da vrijedi novce koje sam dao, al imam volje za radit oko njega i jednog dana bude slozen za trke.
al prvenstvena namjena mu je da sluzi za dostavu pizza.
skuter je 2003 god, ac zip. par slika.
to su slike kad je tek dosao kod mene, na skuteru trenutno treba mjenjat volan, skuter nije palio kad je dosao kod mene,
jer je deklo na mjestu polumjeseca puknuto, anlaser provrtio, te je falio saraf ler gasa u karbu koji je 17,5 phva RD.
u planu sa zipom mi je..
kao prvo dovest ga u vozno stanje, da ida kako bi zipac ac trebao ic, zamjenit pumpu kocnice sa pumpom od novog sr-a + pleteni lajtung, zamjenit sipku volana, nasao sam LC blokove na dva mjesta pa nakon uspjesnog AC prec na serijala LC i nakon te faze ide neki rejs na njega.
ali ovih dana radim na tome da ustanovim sto sve ne radi i sto bi trebalo mjenjat, skinut instalaciju i nanovo omotat, kostur ocistit i polakirat iznova, masinu detaljno ocistit provjerit stanje svih dijelova na njemu i ponovo sastavit da imam prijevoz za na posao i tako jer stvarno benzin je na 10kn a auto nije opcija preko ljeta i u guzvama.
danas sam ocistio karb i nabavio sarafic ler gasa, sutra ide masina dole i radim ovo sto je gore napisano. ev slika nakon danasnjeg dana.
ako netko ima sto dijelova viska za zip, nek posalje PM, trebaju mi svakakve stvari..