Tehnički kutak > Tuning skutera

par savjeta za moj setup..

<< < (2/3) > >>

nesho_SR:
a koje dolaze sa multivarom rolice? moze li yasuni fino raditi na nekom midrace kitu? sigurno bi mu produzio vijek jer bi se manje vrtio..

gumy:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2008, 16:36:13 ---
--- Citat: gumy - 05 Lipanj, 2008, 16:28:54 ---meni je taj karb(pretpostavljam da imaš dellorto) na duetu imao odličnu smjesu sa diznom 74

--- Kraj citata ---

Jako ovisi koja je igla u njemu. Tebi je bila ocito W16 jer bi u protivnom (sa W7 koja je isto cesta) imao presiromasnu smjesu.

Meni je u karbu sa W16 iglom i dizom 70 smjesa na full gasu ista kao i sa W7 iglom i dizom 84

--- Kraj citata ---

da, zaboravio sam napisati da je phbg 21bs, znači w16 igla je.

Crazy Kuree:
u mene na Dellorto PHBG 21BS sa e5 na trenutnom setupu dizna 90, rolice bi trebale 5.5 g na multivaru, auspuh mi je gianelli shot, sa shotom bi bolje išo sa yasunijem duže trajo al to ovisi koliki si baksuz, ja bi preporučio shota jer ga imam i jako sam zadovoljan ne puca nit šta i ima puno bolji zvuk od yasunija bar meni se sviđa visokoobrtajni zvuk

nesho_SR:
meni se svidja da je malo dublji, a neko je okacio sliku kakav je onaj gianelli znaci sve ovisi. moze da pukne desavalo se a yasuni ja mislim jos nikome nije pukao..

nesho_SR:
mozete li mi reci koje rolnice dolaze uz multivar i koje bi ja treba stavit sa shotom i koje oprugice kvacila jer su mi sad serijske..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju