Tehnički kutak > Tuning skutera
par savjeta za moj setup..
nesho_SR:
znaci imam SR 50 R i trophy kit i malossi multivar, rolnice su one sto su dosle uz multivar i bijeli centralni feder isto sto dolazi uz multivar federi kvacila su fabricki. e sad cu uzet ili gianelli shot ili yasuni R. imam par pitanja:
1.koje bi mi rolnice i federi kvacila trebali uz ove auspuhe?
2.moze li to raditi na serijskoj radilici (motor ima 10t km-od toga 2500km sa kitom)?
3.koja dizna uz 21mm karb i preradjeni airbox (a koja sa gljivom)?-znam da mi to ne mozete tacno reci ali ono odprilike od kog do kog broja..
gumy:
pa zavisi od auspuha, drugčije se trebaju ta dva poštelati..
meni je taj karb(pretpostavljam da imaš dellorto) na duetu imao odličnu smjesu sa diznom 74, prerađeni airbox, osigurač na igli na najvišem položaju, ostalo nemjenjano.
pa ako planiraš kasnije jači kit stavljati bolje da staviš neku drugu radilicu sa novim ležajima..
3alfa3:
--- Citat: gumy - 05 Lipanj, 2008, 16:28:54 ---meni je taj karb(pretpostavljam da imaš dellorto) na duetu imao odličnu smjesu sa diznom 74
--- Kraj citata ---
Jako ovisi koja je igla u njemu. Tebi je bila ocito W16 jer bi u protivnom (sa W7 koja je isto cesta) imao presiromasnu smjesu.
Meni je u karbu sa W16 iglom i dizom 70 smjesa na full gasu ista kao i sa W7 iglom i dizom 84
nesho_SR:
pa ocu stavit ali ne sad nego tamo negdje sredinom ljeta (kad bude malo para ::)) sa kojim od ova dva spuha bi mi bile bolje performanse, jer znam da je po kvalitetu i izradi bolji yasuni. samo me zanima za performanse.
3alfa3:
Yasuni R je primjereniji base kitu. Trebat ces rolice izmedju 5,7 - 6,5 g.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju