Općenito > Generalno o skuterima

razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)

<< < (11/12) > >>

dominik202:

--- Citat: Miki-speedy - 08 Listopad, 2012, 21:46:03 ---
--- Citat: dominik202 - 08 Listopad, 2012, 21:42:32 ---hvala va mpuno na odgovorima, no
evo odlucio sam se za karb verziju jer sam jos i cuo da je kod nas u HR gorivo lose pa se cesto znaju zastopat nekakve pumpe za gorvivo koje to isto i ubrizgavaju kod ajnšpric modela naravno ..

--- Kraj citata ---
ako ti je do potrosnje uzmi yamahu,malaguti,italjet ili zipa 4T

--- Kraj citata ---

da neznam evo mislio sam si uzet runner-a bas su mi lijepi ali kad pogledam sta ljudi pisu
za Aeroxa onda mi se sve vise i vise pocinje svidjat. ukratko to mi je prvi skuter koji bi kupovao
pa sad neznam dal da zemim roxa ili runnera...

RUNNER JE PROSTRANIJI (VECI) UDOBNIJI,
no aerox manje trosi i isto je kvalitetan koliko cujem, ali mi se jedino ne svidja kaj nikog nemogu vozit iza, al dobro ko da cu odmah nekog vozit ipak mi je to prvi skuter.. ali sve u svemu mislim da mi je rox isplativiji i bolji, jel se slažete dragi forumaši ?

tommy:
uzmi onoga koji ti se više sviđa izgledom  :headbang:

masine su oba dvi provjerene tako da neces pogriješit  :)

dominik202:

--- Citat: tommy - 08 Listopad, 2012, 22:07:50 ---uzmi onoga koji ti se više sviđa izgledom  :headbang:

masine su oba dvi provjerene tako da neces pogriješit  :)

--- Kraj citata ---

DA ZNAM, ali sam vidio na nekom srpskom forumu da kao prvi skuter predlazu aerox jel je ona best buy
za tinejdzere....

A ZA RUNNERA ZNAM DA JE TO PROVJERENA KVALITETA, i da za to nemrem fulat. samo me ovaj Rox sad grize i ko da mi govori
"UZMI MENE"
haha

Drnda:
e da, to za gorivo..za skuter neznam, ali reci cu da lik koji je ovlasteni distributer can ama za hrvatsku je vozio par godina quad koji sam kupio od njega i nikad nije imao problema s radom( zivi na krku)
i ja kupim i u roku 2 mjeseca evo jucer mi se 3 put dogodi da moram rastavljati pumpu i pola quada da dodjem do nje jer je gorivo puno smeca i krene propucavati u pm ( svjecice mijenjao jer sam mislio prvo da su one otisle, ali ipak na kraju gorivo koje je smedje boje i puno taloga)

steeef:
pumpe rikavaju od stajnja,točenja goriva iz zmazanih kranistera itd..
ja velim kak se radi kod nas,ovo za remen da stave rabljeni nema veze jel skuter karb il i.e.stare dijelove dobiješ natrag i toe to.sad ako vas varaju toe nešt drugo i opet nema veze jel karb ili i.e. skuter,ak te oće sjebat izmislil ti bude kvar makar ti vozil romobil a ne karb ili i.e.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju