Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning: lonac za 125vx (inox)
milja180sp:
vidces kad snimm zvuk
ratz_hell:
da ali je tebi 4t a meni 2t znaci da bi drugacije zvucalo...svjedno snimi da cujem zvuk :) mislim da ima dosta dublji zvuk ....a?
Mr J:
--- Citat: ratz_hell - 07 Lipanj, 2008, 18:36:34 ---da ali je tebi 4t a meni 2t znaci da bi drugacije zvucalo...svjedno snimi da cujem zvuk :) mislim da ima dosta dublji zvuk ....a?
--- Kraj citata ---
za raditi 2t auspuh treba: znanja, alata, spretnosti, umijeca, vremena... Vjeruj mi, radio sam za sp 180 od inoxa rezonantni auspuh... tesko ce ti to netko tek tako napraviti a da bude dobro... :icon_thumright:
Kao prvo treba imati TIG aparat za zavarivanje, treba znati zavarivati, treba imati valjke za piganje lima kako bi napravio pravilne konture... itd...
milja180sp:
imam ja tig aparat za varenje,, nazalost te sarafe nemam..
--- Citat: Mr J - 07 Lipanj, 2008, 19:13:08 ---
--- Citat: ratz_hell - 07 Lipanj, 2008, 18:36:34 ---da ali je tebi 4t a meni 2t znaci da bi drugacije zvucalo...svjedno snimi da cujem zvuk :) mislim da ima dosta dublji zvuk ....a?
--- Kraj citata ---
za raditi 2t auspuh treba: znanja, alata, spretnosti, umijeca, vremena... Vjeruj mi, radio sam za sp 180 od inoxa rezonantni auspuh... tesko ce ti to netko tek tako napraviti a da bude dobro... :icon_thumright:
Kao prvo treba imati TIG aparat za zavarivanje, treba znati zavarivati, treba imati valjke za piganje lima kako bi napravio pravilne konture... itd...
--- Kraj citata ---
Mr J:
--- Citat: milja180sp - 07 Lipanj, 2008, 19:31:32 ---imam ja tig aparat za varenje,, nazalost te sarafe nemam
--- Kraj citata ---
nisam napisao vijke, nego valjke! :glasses9:
btw kada smo kod TIG-a, mozes li zavarivati i aluminij ili samo inox i celik? (za zavarivanje aluminija elektroda mora biti sa zaobljenim vrhom, ne zasiljenim i elektroda se spaja drugacije nego za zeljezo)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju