Općenito > Trgovine
Aerox 50 Top performance remen kevler
dhorvat:
--- Citat: ljubo46 - 05 Listopad, 2012, 14:40:34 ---Nije mi nista popigano treba mi za serijalu sa zx-om jer se ja í cura cesto vozimo
--- Kraj citata ---
Jadna cura, daj mi broj od nje da ga dam ženi (tada curi) pa da suosjećaju jedna s drugom :toothy12:
Uglavnom, tak smo se i mi vozili na serijali sa ZX-om na roxu, pa kasnije Trophy + ZX i stalno se znal rastagnut, pogotovo na uzbrdice, manje, velike, nije bitno. Ali nikad nisam kevlara stavljal. Osim taj put kad je puko. Ali kit + ZX na ful gasu je išo 30 na sat... onda ti je jasno kakva je uzbrdica bila :laughing6:
ljubo46:
--- Citat: dhorvat - 05 Listopad, 2012, 15:24:42 ---
--- Citat: ljubo46 - 05 Listopad, 2012, 14:40:34 ---Nije mi nista popigano treba mi za serijalu sa zx-om jer se ja í cura cesto vozimo
--- Kraj citata ---
Jadna cura, daj mi broj od nje da ga dam ženi (tada curi) pa da suosjećaju jedna s drugom :toothy12:
Uglavnom, tak smo se i mi vozili na serijali sa ZX-om na roxu, pa kasnije Trophy + ZX i stalno se znal rastagnut, pogotovo na uzbrdice, manje, velike, nije bitno. Ali nikad nisam kevlara stavljal. Osim taj put kad je puko. Ali kit + ZX na ful gasu je išo 30 na sat... onda ti je jasno kakva je uzbrdica bila :laughing6:
--- Kraj citata ---
heheheheheheheheeheh, jadne te žene s nama....a neznam tu kod nas u bj nema baš puno uzbrdica...šta veliš koji je onda bolji top ili malossi kevlar?kojeg da uzmem?
Tadr3:
ja bi bolje onda polini kevlar, malossi je meni cudan, jedino kaj mi valja od malossija su rolice i fedri kvacila :)
fleky911:
--- Citat: Tadr3 - 05 Listopad, 2012, 15:56:18 ---ja bi bolje onda polini kevlar, malossi je meni cudan, jedino kaj mi valja od malossija su rolice i fedri kvacila :)
--- Kraj citata ---
meni je malossi puko nakon 500km al s time da sam ja imo midrace na njemu al svejedno
dhorvat:
--- Citat: Tadr3 - 05 Listopad, 2012, 15:56:18 ---ja bi bolje onda polini kevlar, malossi je meni cudan, jedino kaj mi valja od malossija su rolice i fedri kvacila :)
--- Kraj citata ---
Slažem se. Polini kevlar je dobar. Ali veća je krajnja sa TOP-om :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju