Općenito > Trgovine
Aerox 50 Top performance remen kevler
Rox-Rab:
tgb-ov je malo duzi nego vecina za minarelli
nisam ga jos testirao na serijskoj polutci koliko ide visoko na variomatu ali u teoriji bi se trebao dignut vise nego ostali i tu izvuc nesto krajnje
mozda bi se izgubilo malo ubrzanja ali neznam zasto svi gledaju na to ubrzanje toliko, pa ne krecem svaki put sa punim gasom da mi treba neki prebolesni šut....
recimo meni je bitnije da ja imam neku putnu brzinu da mi se masina ne vrti previse :dontknow:
dhorvat:
--- Citat: Rox-Rab - 05 Listopad, 2012, 13:51:44 ---recimo meni je bitnije da ja imam neku putnu brzinu da mi se masina ne vrti previse :dontknow:
--- Kraj citata ---
...primar? :icon_biggrin:
--- Citat: Rox-Rab - 05 Listopad, 2012, 13:51:44 ---tgb-ov je malo duzi nego vecina za minarelli
nisam ga jos testirao na serijskoj polutci koliko ide visoko na variomatu ali u teoriji bi se trebao dignut vise nego ostali i tu izvuc nesto krajnje
--- Kraj citata ---
Gle, problem na minarelliju ostaje uvijek isti. Ako nađeš remen koji je na vrhu polutki ili čak i izvan, odnosno da kontrafeder stisne polutke do kraja onda ti variomat mora imati šajbice da bi taj remen sjeo do kraja dolje. Al se onda nikad ne penje do vrha jer je preširoki razmak kad rolice dođu do svog graničnika :icon_biggrin:
I možeš tako unedogled :laughing7: SlowRider je probao skoro sve remene i p#pizdio je na kraju :toothy12:
ljubo46:
Al ja bi bas kevler remen a sta kazete na malossi kevlar?
dhorvat:
--- Citat: ljubo46 - 05 Listopad, 2012, 14:20:48 ---Al ja bi bas kevler remen a sta kazete na malossi kevlar?
--- Kraj citata ---
Ako su ti popigane polutke, kevlar remen ti to jako osjeti i trest će na startu dok se ne zavrti brže :icon_biggrin:
Inače je super :laughing7: Je da pucaju ko kokice, ali nećeš valjda sa dvojicom ić na 20% uzbrdicu i sa nakitanom mašinom ko ja :toothy3:
ljubo46:
Nije mi nista popigano treba mi za serijalu sa zx-om jer se ja í cura cesto vozimo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju