Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot zaštita u bloku motora?

<< < (4/8) > >>

Drnda:
blokovi su novije godiste ili??
nezz onda kako je to mene zaobislo jer je na tome bloku bilo par cilindara i nikad problema..  :icon_scratch:

AnconeR:
Ovaj moj trekker je 99 godište...  Ukoliko ima tu zaštitu, vjerojatno bi to trebao po serijskom cilindru vidit, kad ga izvadim?

Drnda:
sumnjam da ti stariji blokovi to imaju ako je ivan rekao da je to tek od 2004 godine..
kad skines cilindar trebao bi vidjeti ili po njemu ili po bloku jer to moras vidjeti, evo ivan je stavio sliku sto trebas vidjeti  :icon_thumright:

bigone_sf2:

--- Citat: bigone_sf2 - 04 Listopad, 2012, 18:13:36 ---
--- Citat: ivanm - 04 Listopad, 2012, 17:44:53 ---nisam mogo nać nijednu fotku ali evo znači zna bit u bloku jedan od ovih odljevaka viši za par mm i onda ti ne stane kit unutra...
idealno bi bilo blok pobrusiti ali to je teško kad blok nije rastavljen...
onda na cilindru pobrusiš to pero da cilindar stane u blok..
jedna od ove dve strane je viša..
naravno ako su ista samo sklapaš..

--- Kraj citata ---

Desna strana(zub) je visa. Prije nekoliko tjedana sam imao isti problem, jednostavno cilindar nejde unutra.
 :hello:

--- Kraj citata ---

vidis po blokovima, ovo gdje je ivanm zacrtao plavo zna biti izboceno prema van, ako je onda jebada, a ako je u ravnini sa ljevim djelom, to jest nije izbaceno onda plug&play

AnconeR:
Ako je taj plavi dio izbačen malo van, da njega pobrusim išmirglam ili što već ili cilindar?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju