Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot zaštita u bloku motora?

(1/8) > >>

AnconeR:
Pozdrav!

Zanima me kakva je to zaštita u bloku motora i zna li tko ima li to peugeot trekker? Zanima me to jer sam kupio dr evo 70cc kit i na papiru koji sam dobio uz kit piše mi - oprez! Pazite kod montaže cilindra jer neki Peugeot agregati znaju imati zaštitu u bloku motora. E sad ako ima to navedeni skuter, u kojem smislu da pazim i kako da uspješno montiram kit? :) hvala unaprijed! :D

Drnda:
prvi put cujem da postoji zastita u bloku ikakva... nezz na sto su to mislili, normalno skines stari cilindar i montiras sve novo i to je to

ivanm:
Ne ide kit unutra jer blok ima zub. A serijski cilindar ima krace jedno pero. Mislim da je dosta skratiti pero na kitu za par mm i ide bez problema unutra.. A ti drnda ne sramoti se jer su pezoi imali blokove bez toga samo do negdje 2004. ;-)

Drnda:
neznam ja tko se sramoti, ako sam kod sebe imao na pezou mhr, mhr replicu, trophy, i frendu montirao polini sport, moj je jedan bio 1999 god, drugi 2007, i ovaj s polini sportom 2005...
ocito se ti sramotis....
(blokovi su jedni 1999, jedni 2003, treci mislim 06 ili 07, nisam siguran, razlika je bila u malome bloku i radilici  :icon_thumright:

AnconeR:
Znači ovi stariji vjerovatno nemaju tu zaštitu u bloku?  Samo montiram kit i to je to?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju