Tehnički kutak > Garaža

Sanli Devil by Krešo

<< < (12/15) > >>

2mario2:
o jbm šta imaš glupave sreče... :angry7: dobro da tebi ništ nije... :icon_thumright:

Matija97:
aj sad barem imas povoda da uzmes nesto postenije od kineza  :icon_thumright: jel razmisljas vec o necemu ili?

kkihalic:
e neoj mi vrijeđat kineze  :nono: , kupit ću opet kineza onog velkog baotiana sa 2 fara , kakvi minareli kakav piaggio...gy6 u <3

zvonkec_92:

--- Citat: kkihalic - 28 Studeni, 2012, 21:08:05 ---e neoj mi vrijeđat kineze  :nono: , kupit ću opet kineza onog velkog baotiana sa 2 fara , kakvi minareli kakav piaggio...gy6 u <3

--- Kraj citata ---
tako treba frende, vis ja kupio cvaju al svejedno kolko god ide bolje od kineza, ipak mi je drazi kinez.. nezz nekako ga je lakse slozit nego cvaju..( mozda jer ih imamo u malom prstu :) )

kkihalic:
eeeevo moga spasitelja  :icon_biggrin: , moram čovjeka pohvaliti , nazvao sam ga pitao jel može doć s prikolicom i čovjek je odgodio put na selo da dođe s prikolicom po mene  :notworthy:
a za kineze , mislim da je to radi toga što znamo svaki šaraf...makar nisu oni tak loši...malo troše i ako ga paziš trajat će...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju