Tehnički kutak > Garaža

Sanli Devil by Krešo

(1/15) > >>

kkihalic:
pozdrav , eto imam novu pilu  :icon_biggrin:
dao sam maloga Baotiana za ovog većeg krkana...s tim da je ovaj neš u banani ide 45  :angry7:
malo ga polirao da se boja digne i tako...u planu mi je ofarbat granu od auspuha u crno , ispolirat top od auspuha , zamjeniti prednji blatobran jer je napuknut...i sredit tu mašinu da normalno vozi i bez ikakvih kiteva i slično...rolice 5.0 imam samo ih trebam staviti i možda gljiva bude išla gore ali ništa sigurno..
evo tu ima par slika : http://imageshack.us/g/515/fotografija0017a.jpg/

kkihalic:
evo da updejtam temu malo...
sredio sam skuter  :icon_biggrin: , promjenio membranu i skuter leti , ispolirao top , vjerujem da ću ovaj vikend ofarbat granu...zamjenio sam poziciju za ledicu i tak općenito ga malo sredio i zadovoljan sam...
da ipak ću vjerovatno stavit kit gore jer eto imam nekj love sastrane pa da bolje ide...

ne obazirite se na frenda  :toothy12:

kkihalic:
UPDATE:
kupio kit od člana Zvonkec_92 , u ponedjeljak montaža...sutra po diftunge , i diznu..idem i po sprej za granu i kuplung moram promjenit jer je centralni ko da je od kamena  :angry7:
do slušanja  :icon_thumright:

kkihalic:
pozdrav , eto danas ipak montiran kit , sve prošlo bez većih problema, treba još poštelati motor malo i tak...ofarbana i grana i super je rezultat  ;D , u nabavci za normalnom getribom  :toothy9:

zvonkec_92:
getriba i neki sportski variomat i vise ti nis  netreba..isel bu odlicno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju