Općenito > Generalno o skuterima

Aerox 2013 (facelifT)

<< < (8/20) > >>

lb23211:

--- Citat: marko_AeRoX - 02 Listopad, 2012, 20:00:56 ---Svjetla po meni rade ruglo cijelog skutera... Ovaj dio oko sica ne izgleda loše. Ali prednja i stražnja strana su katastrofa...

--- Kraj citata ---

ko zna, mozda cak i svitlu bolje od prijasnjih, jer ono prije je bilo coratanje po mraku....
jedva san put vidija...

Reponja:
Meni je samo zao sto ga nisu napravili vecim, da ga mogu isprobati a da se ne osjecam kao na pocket-bike-u. Cak mi i lijepo izgleda (ukusi se razlikuju, ja vas ne mogu prisiliti da budete u pravu)...

danc00:
Dečki moji kako ga serete vi koji velite da vam nije lijep novi Aerox, sami sebi nečete priznati da ne postoji ljepši skuter na svijetu(50ccm)...al ajd :icon_thumright:

Ovo je prebolesno savršen skuter, da mi se nije tak ljepo vozit na VXR-u odmah bi ga prodal i pak kupil Aeroxa novog... :toothy3:

Skine se zadnji nosać tablice, dene se Yasuni spulja, neki bijesni alu kit i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Dizajnerima iz Yamahe, zbilja su majstori, jednostavno je i prije bil savršen skuter uz par mana, sad su to maknuli dali su mu malo oštriji izgled sa oštrijim rubovima kak se sad nosi i to je to...neš mijenjat cijelu koncepciju kad je nenadjebiva :notworthy:

Aerox rulz!! Sad samo ćemak prve tunere da vidim kaj budu napravili od njega ???

YamahaAerox46:
 :puke:     :puke:

Maurini-Tuning:

--- Citat: danc00 - 02 Listopad, 2012, 21:34:06 ---Dečki moji kako ga serete vi koji velite da vam nije lijep novi Aerox, sami sebi nečete priznati da ne postoji ljepši skuter na svijetu(50ccm)...al ajd :icon_thumright:

Ovo je prebolesno savršen skuter, da mi se nije tak ljepo vozit na VXR-u odmah bi ga prodal i pak kupil Aeroxa novog... :toothy3:

Skine se zadnji nosać tablice, dene se Yasuni spulja, neki bijesni alu kit i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Dizajnerima iz Yamahe, zbilja su majstori, jednostavno je i prije bil savršen skuter uz par mana, sad su to maknuli dali su mu malo oštriji izgled sa oštrijim rubovima kak se sad nosi i to je to...neš mijenjat cijelu koncepciju kad je nenadjebiva :notworthy:

Aerox rulz!! Sad samo ćemak prve tunere da vidim kaj budu napravili od njega ???

--- Kraj citata ---

Potpis :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju