Općenito > Generalno o skuterima

Aerox 2013 (facelifT)

<< < (7/20) > >>

Psych0:
Meni se svidja , nije uopste toliko los ... Iako mi je sic nekako penzionerski ?  :-[

tommy:

--- Citat: SRAD - 02 Listopad, 2012, 19:04:41 ---
--- Citat: Maurini-Tuning - 02 Listopad, 2012, 18:43:31 ---Ja stvarno ne znam kako se nekome ne moze sviđat ovaj skuter... Ja cim budem imao para,uzet cu ga bez razmisljanja. Zato sto je masina ista ostala,nema brembov kocioni sistem,ali to su Japanci,pa tko zna kakva su klijesta stavili,sig neka dobra... pa nisu to kinezi pravili covjece...

btw. runner,nrg...sve su to odlicni motori,i ja ih imam...ali kad vidim ovog aeroxa,stvarno nemam rijeci :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Yamahini skuteri od 50-250,300 kubika ne dolaze iz japana već se proizvode u europi(marka MBK).
Komponente su svakako jeftinije kao i kod konkurencije, nema talijanskih kočnica, karburatori su Gurtner...
Osnovni problem Aeroxa je uvijek bio u podnici jer noge za vozače iznad180 cm, stoje previsoko isto kao i na Speedfight modelima.

--- Kraj citata ---

mislim da speedfight nema takav problem, ja imam 190cm i noge mi uopce ne stoje visoko kao sto mi stoje kod aeroxa

nemoj te sudit na prvi pogled mnogima ce se mozda kasnije svidjeti kad ga probaju  :)

meni se jako sviđa ovaj dio:

Rox-Rab:
sic je dosta bolji na slikama

a kad bi se skinuli retrovizori, iza nosac tablice i stavio neki drugi spuh mislim da bi puno bolje izgledao

marko_AeRoX:
Svjetla po meni rade ruglo cijelog skutera... Ovaj dio oko sica ne izgleda loše. Ali prednja i stražnja strana su katastrofa...

Miki-speedy:
Gumeni lajtunzi :omfg:  pa aerox je i bio oduvijek mi nekako simbol za dobro kocenje i usrase ga s tim
Inace ovo sa suvozacevim sicem jako lijepo izvedeno
Nije toliko los koliko se cini,kad bi ga kupio(a ne bi) odma pletene lajtunge,brembo klijesta,plinski amort i imam aeroxa pravog

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju