Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Dragrace Horgoš-Srbija 09-09-2012

<< < (2/6) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: vktr - 04 Listopad, 2012, 10:15:15 ---više zuji nego što ide  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ne zuji... Šapuće...  :toothy3:

Žalosno je vidjeti da utrke skutera propadaju i u susjednim državama, ne samo u Hrvatskoj.  :angry7:

mmario73:
u prvom klipu je jedna na mađarskom rekla "az anyad szecsegit" što u prevodu znači kao "mater ti bogovu" ili tako nekako...  :headbang:

2TDottore:

--- Citat: Psych0 - 04 Listopad, 2012, 10:46:32 ---Ovog panigale - a bi japanci trebali jesti za dorucak ... A S1000RR pogotovo , ne znam stvarno sta se tamo desavalo ... Svakako lijepe slike i hvala na ovim klipićima ...

--- Kraj citata ---

e bas bi volio vidjet tog nekog japanca koji se nebi namucio sa panigaleom isto kao i bmw.u HR mozda postoje nekoliko motora i vozaca koji mogu konkurirati gajsu tak da nemojmo se bas razbacivat sa tim olakim jedenjem za dorucak :D

a sta se tice utrka skutera pa cak i kod nas ima dosta vise kandidata

DeLUX:
Utrke? kakve su to utrke? ima tu adrenalina bar malo?  :dontknow:

Psych0:

--- Citat: ---e bas bi volio vidjet tog nekog japanca koji se nebi namucio sa panigaleom isto kao i bmw.u HR mozda postoje nekoliko motora i vozaca koji mogu konkurirati gajsu tak da nemojmo se bas razbacivat sa tim olakim jedenjem za dorucak :D

--- Kraj citata ---

Znao sam da ima pun k*rac konja , al' sad citam da ima suv nekih 160 kila jbt ? Onda je vec druga prica ... Mislio sam da je dosta tezi , zbog tog' sam i napisao ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju