Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Dragrace Horgoš-Srbija 09-09-2012

<< < (3/6) > >>

mhr-team:

--- Citat: Psych0 - 04 Listopad, 2012, 14:43:14 ---
--- Citat: ---e bas bi volio vidjet tog nekog japanca koji se nebi namucio sa panigaleom isto kao i bmw.u HR mozda postoje nekoliko motora i vozaca koji mogu konkurirati gajsu tak da nemojmo se bas razbacivat sa tim olakim jedenjem za dorucak :D

--- Kraj citata ---

Znao sam da ima pun k*rac konja , al' sad citam da ima suv nekih 160 kila jbt ? Onda je vec druga prica ... Mislio sam da je dosta tezi , zbog tog' sam i napisao ..

--- Kraj citata ---

ni jedan japanac se na dragu ne može mjeriti sa panigaleom... panigale ima "V" motor i nenormalan okretni moment, tako da u startu podere japanca i dalje samo održava tu prednost...

2TDottore:

--- Citat: Psych0 - 04 Listopad, 2012, 14:43:14 ---Znao sam da ima pun k*rac konja , al' sad citam da ima suv nekih 160 kila jbt ? Onda je vec druga prica ... Mislio sam da je dosta tezi , zbog tog' sam i napisao ..

--- Kraj citata ---

e pa vidis....prije nego napises tak nesto prouci malo detaljnije o kakvom motoru se radi.i nije stvar samo u silnim konjima i malim kilama nego i hrpi elektronike kao sto su TC i LC i sustav protiv proklizivanja pomocu koje se motor doslovno sam vozi ako se tako kompjuterski postelaju parametri sto nijedan japanac mislim da trenutno nema a ta sva silna elektronika uvelike pomaze u utrci ubrzanja

Psych0:

--- Citat: ---ni jedan japanac se na dragu ne može mjeriti sa panigaleom... panigale ima "V" motor i nenormalan okretni moment, tako da u startu podere japanca i dalje samo održava tu prednost...

--- Kraj citata ---

Jest' twin , ali ne V .. Kol'ko ja znam ducati godinama pravi L motore pod 90° ? Ni ovaj nije izuzetak ... Nego , linijski 4 cyl su mi drazi tako da ... Japan  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: 2TDottore - 04 Listopad, 2012, 16:54:27 ---
--- Citat: Psych0 - 04 Listopad, 2012, 14:43:14 ---Znao sam da ima pun k*rac konja , al' sad citam da ima suv nekih 160 kila jbt ? Onda je vec druga prica ... Mislio sam da je dosta tezi , zbog tog' sam i napisao ..

--- Kraj citata ---

e pa vidis....prije nego napises tak nesto prouci malo detaljnije o kakvom motoru se radi.i nije stvar samo u silnim konjima i malim kilama nego i hrpi elektronike kao sto su TC i LC i sustav protiv proklizivanja pomocu koje se motor doslovno sam vozi ako se tako kompjuterski postelaju parametri sto nijedan japanac mislim da trenutno nema a ta sva silna elektronika uvelike pomaze u utrci ubrzanja

--- Kraj citata ---
Popišam se ja takvom vozacu u usta koji koristi tc,pa jel se mjere motori ili umjece? ;)

2TDottore:

--- Citat: Miki-speedy - 11 Listopad, 2012, 10:55:58 ---Popišam se ja takvom vozacu u usta koji koristi tc,pa jel se mjere motori ili umjece? ;)

--- Kraj citata ---

a cuj.to sta japanci tehnoloski zaostaju za talijanima iz nekih razloga a zna se kojih to ne znaci da sad bilo ko zbog te silne elektronike moze vozit tog ducatija i odvozit vrijeme ko jedan gajs i slicni koji na kaj god da sjedne je prvak jer ima to u krvi tak da nemres bas davat takve konstatacije da je sve u motoru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju