Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Dragrace Horgoš-Srbija 09-09-2012
Miki-speedy:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2012, 11:13:18 ---
--- Citat: Miki-speedy - 11 Listopad, 2012, 10:55:58 ---Popišam se ja takvom vozacu u usta koji koristi tc,pa jel se mjere motori ili umjece? ;)
--- Kraj citata ---
a cuj.to sta japanci tehnoloski zaostaju za talijanima iz nekih razloga a zna se kojih to ne znaci da sad bilo ko zbog te silne elektronike moze vozit tog ducatija i odvozit vrijeme ko jedan gajs i slicni koji na kaj god da sjedne je prvak jer ima to u krvi tak da nemres bas davat takve konstatacije da je sve u motoru.
--- Kraj citata ---
Ne kazem da je sve u motoru,al sta ja sad uzmem najskuplji motor sa brdo elektronike i idem se kurcit kako sam najbolji vozac a ustvari kako si rekao ni ne vozim ja nego motor sve radi,sta poenta onda?
btw,novi r1 ima isto tc al nebitno to
ne kazem da je suludo koristit sve te opcije na cesti,kod divljanja itd. al na drag race bi barem trebalo da se pokaze sta ustvari vozac zna a ne sta motor sve moze
2TDottore:
zapocetak treba moc kupit tak neki motor a onda dalje treba imat jebenu reakciju na start sto malo tko ima jer ni ta silna elektronika ti ne pomaze ak ti je reakcija ko mrtvi konj jer ipak ni panigale nije bas tolko brz da ak mu neko ode na startu ga moze bez problema stic sto se i vidlo par puta na dragu sa onim deckom sta ima bmwa 1000r i na kraju treba znat saltat tocno na odredjenom broju okretaja jer zatuce li ti motor u blokadu ili ranije presaltas pa-pa.tak a sve u svemu ipak je puno vise do vozaca nego do motora :icon_thumright:
mmario73:
sve stoji, samo mi nije jasno kako je ducatti 1199 bio u kategoriji street 1000, ipak je to 20% više u zapremini
2TDottore:
vjerojatno zato sta ne postoji klasa preko 1000 zbog premalog odaziva vozaca nego svi i preko 1000 voze u toj klasi.
DeLUX:
--- Citat: mmario73 - 11 Listopad, 2012, 12:26:52 ---sve stoji, samo mi nije jasno kako je ducatti 1199 bio u kategoriji street 1000, ipak je to 20% više u zapremini
--- Kraj citata ---
zato šta je 2 cilindra, i samim time može imat veću kubikažu...pogledaj SBK npr.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju