Ostalo > Svijet računala i mobitela

graficka

<< < (8/8)

Pulss:
6570 i 5670 se nemogu bas nekim performansama pohvalit, cak i bolju 6670 1gb ddr5 ati 4870 opere u svemu, al i u potrosnji...

Da san na tvom mijestu rade bi uzea nesto polovno, iz 4xxx serije, dovoljno dobre da operu sve ove jeftinije iz novijih serija i da uredno odigras novije igre..

Nesto ovakvo mozda.. http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/hd-4870-oglas-6325753 ... cak i 4850 bi bia sasvim ok.  :icon_thumright:

strikoo:
Teško će naći hd 4xxx seriju sa garancijom. Bez garancije se grafička i matična ne kupuje

Pulss:
Naravno da je nece nac, ili jako tesko, ali za puno manje novaca moze nac graficku puno bolju od jeftinijih iz novije serije.. A opet mislim da nije toliko velik rizik kupovat polovno. Opet, ne sastavlja komp da mu traje dozivotno.

strikoo:

--- Citat: Pulss - 18 Studeni, 2012, 21:59:53 ---Naravno da je nece nac, ili jako tesko, ali za puno manje novaca moze nac graficku puno bolju od jeftinijih iz novije serije.. A opet mislim da nije toliko velik rizik kupovat polovno. Opet, ne sastavlja komp da mu traje dozivotno.

--- Kraj citata ---

Gledam na to, kao i na sve, kao investiciju. Ako si možete financijski opravdati nešto da vam sutra krepa, ok. Kad sebi kupujem gledam da ima što više garancije. MSI 3godine i miran sam te 3 godine. U te tri godine bi bilo poželjno skupiti isto toliko novaca koliko si dao za grafu(kao i za sve ostalo) te kad ti istekne garancija ili 6 mjeseci prije isteka prodati, kupiti novo, ako za to postoji potreba.
To je moja filozofija, svatko radi kako smatra najbolje.

BTW lik uopće ne sudjeluje u raspravi pa ne vidim poantu uopće  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju