Ostalo > Svijet računala i mobitela
graficka
igugliel:
--- Citat: Pulss - 18 Studeni, 2012, 01:49:56 ---Daleko od toga da Corsair nije savrseno napajanje, vjeorojatno je i najbolje, ali tako gledat koliko ti komp trosi, preko tih stranica je totalna glupost..
Ja iman 4870 u crossfire, neka svaka pod punim opterecenjem trosi 190-210w, to je 400, 120w proc, 2 velika venta i dobar hladnjak na procu... eo vec 3 god na LC 650w gura bez ikakvih problema... Nitko kad sastavlja komp ne slaze ga da mu traje cijeli zivot, ako izgori izgori, ali prije ce grafa radit slabije nego napajanje izgorit... Vecina napajanja izgura sve te komponente osim ako ne slazes neki high end komp onda uzmes neko bolje naravno...
Frend mi je nedavno slozia R7870 BE sa 600w corsair radi savseno
--- Kraj citata ---
Istina nije Corsair savršeno imali su i oni promašaj s CX400 pa i ovaj CX430 ista stvar ,po meni su bolja neka LC power napajanja od tih,najbolja su im napajnja bila HX450,VX450 i TX650 to su od Seasonica napajanja, to od 600 corsair je predpostavljam GS serija i ona je skoro pa savršena ;(ništa nije u životu 100% savršeno), a to tvoje LC power napajanje je Silen Giant to je odlično napajanje za relativno male novce omjer Wat/kn košta 489kn.
Moja prva konfa na ovom 450w napajanju je bila 4870x2 i amd phenom 9850 black edition proc ,to dvoje su bili ogromni potošači,i u največim špicevim mi je napajanje iz mreže vuklo 400w (mjereno s instrumentom naravno). Tu konfu sam siguran da ne bih mogao ni upalit s recimo MSI 450w Platinum (to su najčešča napajanja u ovim rekao bih standardnim konfama).
Pulss:
Ali tesko da se ikoja napajanja mogu mjerit sa Corsair, mozda ova nova od XFX, kazu za njih da su vise nego odlicna.
Da, silent giant green pw. Ja san zadovoljan sa njim, iako je malo prosuska od nedavno ;D
Pa o tom pricam, bolje je imat 400w ali donekle stvarnih w, nego neki skart od 600w sta ce se mucit sa nekom slabijom konf.
igugliel:
--- Citat: Pulss - 18 Studeni, 2012, 02:26:54 ---Ali tesko da se ikoja napajanja mogu mjerit sa Corsair, mozda ova nova od XFX, kazu za njih da su vise nego odlicna.
Da, silent giant green pw. Ja san zadovoljan sa njim, iako je malo prosuska od nedavno ;D
Pa o tom pricam, bolje je imat 400w ali donekle stvarnih w, nego neki skart od 600w sta ce se mucit sa nekom slabijom konf.
--- Kraj citata ---
Pošto ti napajanje nema više garancije,lijepo odvidaš 4 vide rastvoriš lagano,očistiš mu vent od prašine,isto malo ispušeš kondezatore,ili prođeš s pinelom pa usisivačem. Dvi kapi ulja bilokojeg može i sojino ;) u elektromtor od venta,nazad spojiš i ko novo,još 2 godine si onda miran od šuškanja :)
Pulss:
Da to san i mislia, rastavit ga i gotovo, al me jedan dan toliko iznerviralo suskanje, i to u 2 ujutro, otisa san u garazu odma i na kompresor :toothy3: mislia san da nece vise upalit al evo, ko sat radi ;D
JogFromYamaha:
uzmi si bilo koju grafu od ati-ja
i bilo koji hardvare samo da nema nvidia chipset ili grafiku
jer u zadnjih 5 godina nvidia je jako jako skrta na driverima i zakljucava "brandira" hardware
pa ako hoces pokrenut neki drugi OS ili modificirane drivere ili bilo sto kaj nije serijski nemozes ili ces se ozbiljno namuciti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju