Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
radi probavao sam ali me muci akumulator neznam jeli ali muslim da je do njega.
neznam jer nevozam ga vas preko zime skoro nikako... pa kad dodje ljeto to je vec dugo nekih7mj. bez paljenja onda nema sanse da ga ikako upalim bez kablova svako ljeto gledam oce li akumulator da upali...najbolje ga mijenjat..
Pa uzmi novi akumulator sta on kosta stotinjak kuna i opet ce paliti na alnaser,kad ddoje zima skines ga ostavis u kuci negdje dje je toplo svakih 2-3 tjedna ga smonitrias na motor i upalis motor cisto da akumulator i motor malo odrade e to cu i napravit ... hvala ljepo. xd
kao sto su ti rekli, akumulator ti je preslab i nemoze okrenuti, moja preporuka uzmi sa ms shopa ciak akumulator sa 4ah i preko zime ako ti je motor na nekom hladnijem mjestu spremi ga u kucu.
Citat: TomoRI - 04 Listopad, 2012, 18:46:37kao sto su ti rekli, akumulator ti je preslab i nemoze okrenuti, moja preporuka uzmi sa ms shopa ciak akumulator sa 4ah i preko zime ako ti je motor na nekom hladnijem mjestu spremi ga u kucu. Najbolje da kupim novi akumulator i da preko zime drzim akumulator ili skuter negdje na toplom? jer bih trebao novi akumu... ovaj je prestar a i dosta rabljen skoro 6god.