Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (19/418) > >>

ljubo46:

--- Citat: Ridi77 - 29 Prosinac, 2012, 19:18:07 ---
--- Citat: ljubo46 - 29 Prosinac, 2012, 10:24:13 ---
--- Citat: Ridi77 - 29 Prosinac, 2012, 01:13:15 ---stavi diznu 80 i zeger na igli na 2 i postelaj zrak vidjet ces to je to zagarantirani ako imas phva ts, vjeruj mi

--- Kraj citata ---
hvala ridi budem to probao...to bi moralo igrat točno kak si ti napisao...i da imamo iste karburatore :icon_thumright: ;D

--- Kraj citata ---

stavi tak kak sam ti reko postelaj zrak i ne prckaj..vidjet ces svjecica ce bit tocno kak treba, mozda ti je ovaj siri remen?

--- Kraj citata ---
da da sad mi je trenutno igla na sredini, ma dr je dost kraci od dayca pa se zato drukcije ponaša..širina im je ista :icon_thumright:

Ridi77:
aha..pa to ti je to on sad krece bolje a s ovim ti je iso bolje poslje..ak imas sajbicu naprijed probaj ju maknut pa probaj,

ljubo46:

--- Citat: Ridi77 - 29 Prosinac, 2012, 19:29:49 ---aha..pa to ti je to on sad krece bolje a s ovim ti je iso bolje poslje..ak imas sajbicu naprijed probaj ju maknut pa probaj,

--- Kraj citata ---
imam šajbicu budem probao bez nje, iako sam sad stavio tanju pa cu vidjet kak se bude ponašao...

Rox-Rab:
bgm i mf nemoj uzimat

samo polini,malossi i s6

Ridi77:
probaj vidjet ces posto ti je sad iza u polutki unutra kak i meni od malossi, ja si razmisljam uzet sad remen stage 6 perfomance belt al neznam kakav je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju