Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: dr.mrgood - 29 Prosinac, 2012, 00:53:40 ---
--- Citat: ljubo46 - 27 Prosinac, 2012, 16:47:20 ---hej decki danas sam stavio dr-ev remen od banda znaci isti ko top-ov i sad mi se ne vrti više onak ko s daycovim remenom koliko grama rolice da piknem sad su 4,6grama...i stavio sam diznu 82 umjesto 80..sve ukupno na kitu prešao sam 160km i gas se lijepo dodaje do kraja malo više :icon_biggrin:
p.s. pripasao sam i malossi karbonske lamelice i sve pet...
--- Kraj citata ---
Normalno da se ne vrti sa novim remenom, treba remenu 70-80 km da sjedne na mjesto. I kako ti ide s tim rolicama? Ako je start ok, i ako odmah na startu reagira na gas, onda su rolice ok.
--- Kraj citata ---
da da budem još malo pricekao da remen sjedne, u startu mi lupi na 10000 okretaja i onda naglo padne na 8500...iako mi se cini da je ta razlika bila neosjetna s daycom i bolje je vukao
ljubo46:
--- Citat: Ridi77 - 29 Prosinac, 2012, 01:13:15 ---stavi diznu 80 i zeger na igli na 2 i postelaj zrak vidjet ces to je to zagarantirani ako imas phva ts, vjeruj mi
--- Kraj citata ---
hvala ridi budem to probao...to bi moralo igrat točno kak si ti napisao...i da imamo iste karburatore :icon_thumright: ;D
Rox-Rab:
prevelika razlika u okretajima, vjerojatno ti trebaju lakse rolice, koje sad imas?
ja sam taj variomat provozao samo za probu i imao sam 4.2gr i bile su mi taman
ljubo46:
--- Citat: Rox-Rab - 29 Prosinac, 2012, 18:40:59 ---prevelika razlika u okretajima, vjerojatno ti trebaju lakse rolice, koje sad imas?
ja sam taj variomat provozao samo za probu i imao sam 4.2gr i bile su mi taman
--- Kraj citata ---
ma 4.6 grama su sad ali ici ce unutra 4.2 al zanimljivo da s daycom remenom i 4.6 grama je bilo gotovo super budem vidio kad dr sjedne ako ništa drugo ice dayco nazad gore i bude savršeno...baš danas surfam od kojeg proizvođaca da uzmem rolice htio bi polini...al neznam kakve su ove bgm i motoforce...
Ridi77:
--- Citat: ljubo46 - 29 Prosinac, 2012, 10:24:13 ---
--- Citat: Ridi77 - 29 Prosinac, 2012, 01:13:15 ---stavi diznu 80 i zeger na igli na 2 i postelaj zrak vidjet ces to je to zagarantirani ako imas phva ts, vjeruj mi
--- Kraj citata ---
hvala ridi budem to probao...to bi moralo igrat točno kak si ti napisao...i da imamo iste karburatore :icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
stavi tak kak sam ti reko postelaj zrak i ne prckaj..vidjet ces svjecica ce bit tocno kak treba, mozda ti je ovaj siri remen?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju