Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: ljubo46 - 15 Listopad, 2013, 18:18:21a ridi ili netko drugi ne znam sad točno kouglavnom malossi kevlar im je pucao nakon 200-300km tak da ono...ne znam...karb sam platio 674kn + dizna i poštarina ukupno 720kn to sigurno nije bilo do njega,jer moj kevlar malossi od prvog dana se vozio na base kit-u,2500km na sportu sa prijenosom cijelim cuniranim, pa onda na jos jacem,streetraceu 2500km,i jos valja(reko sam da sam ga vratio nazad) i bolje radi sto puta nego aj mf...i bas mi je zao sto nemam slike kako izgleda taj mf,,sav izoblicen,nije onako fino mlitav i gumenast kao malossiev,nego kako ga skines iz prijenosa,u takom polozaju ostane skupo si platio taj karb,nema sta
a ridi ili netko drugi ne znam sad točno kouglavnom malossi kevlar im je pucao nakon 200-300km tak da ono...ne znam...karb sam platio 674kn + dizna i poštarina ukupno 720kn
boktemazo loce ti gorivo ko piaggio..treba to trosit 3.4l
e neznam mjere napamet,ali znam da je malo kraci od toga MF famoznog
Citat: IvanRox - 15 Listopad, 2013, 18:19:29meni je malosijev pukao nakon 5500 km a na kojem setupu?
meni je malosijev pukao nakon 5500 km
ok uzimam malossi odma iduci mjesecNek stoji za rezervu pa cemo vidjet kakav bude
jesam ja govorio da trosi sa 19 manje neg sa 17,5 ahhaha, meni je sa 17, 5 7 litara a sad sa 19 5 liara, a sad dsa 21mm cemo vidjet a on je po setupu tak da bi trebo jos manje
Citat: ljubo46 - 15 Listopad, 2013, 21:21:23ok uzimam malossi odma iduci mjesecNek stoji za rezervu pa cemo vidjet kakav budemeni je malossi puko nakon 550km na due+ sa roostom
uzmi ga, pa ces vidjet, ti ga ne vrtis tolko i sve bit ce odlican
Imao sam malossi x-special....Na malossiju...Predobar remen za njegovu cijenu.. Nije nikada pukao..imam jos taj remen i jos na nnjemu vozam..
Citat: Aprilia sr70 - 16 Listopad, 2013, 09:58:07Imao sam malossi x-special....Na malossiju...Predobar remen za njegovu cijenu.. Nije nikada pukao..imam jos taj remen i jos na nnjemu vozam.. jel to kevlar?
Dr sam imao i nisam bio zadovoljan jer se rastezoMf je dobar al malo je 3000km