Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (139/418) > >>

steeef:

--- Citat: andy - 15 Listopad, 2013, 10:19:57 ---j#bote remen, dobro da nije pukao na kojem djiru, bilo bi veselo ;D

Sad valjda nebudu konci letjeli kroz deklo haha.

Sad me mozda i imas u startu :D

--- Kraj citata ---

baš to,j#boga remen...sad bu valjda napokon uzel neki kak se spada,ovih mf-ova je sahranil već za pol kutije :zubo:

ljubo46:

--- Citat: andy - 15 Listopad, 2013, 10:19:57 ---j#bote remen, dobro da nije pukao na kojem djiru, bilo bi veselo ;D

Sad valjda nebudu konci letjeli kroz deklo haha.

Sad me mozda i imas u startu :D

--- Kraj citata ---
da imao sam srece
Ma nemam te jos u startu moram skinut 20kg i malo portat i onda si
najezio
steeef morao sam probat da znamo svi kakav je
S obzirom na cijenu je dobar i preformanse su full sporcke :laughing7:

andy:
Ma kakvo portanje, ni italkit ti nebude pomogao :P

Ak sam stvarno najezio onda nema druge nego neki 172 ;D

ljubo46:
evo da se javim nakon slegnutih dojmova...došao u pola3 s posla i reko idem malo roxa provozat do grada a i da se remen razradi..stavljen novi na 16314km..
i zove me cura da dođem do nje pošto se vozim tak i tak...a do nje imam 15km i tako ja otišao k njoj i nazad doma i već napravnjenih 40km s novim remenom...ma reko idem se još provozat da napravim okruglih 100km da vidim koliko rox troši s novim karbom.. :icon_biggrin:
i eto ga napravio 100km guza malo odrvenila pred kraj... vožnja je bila kombinirana...grad, otvorena cesta... 90% vožnje na full gasu.... i dolazimo na benzisku postaju kad ono znate koliko goriva stalo..???????

4.5 litara.... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
a s 17,5 mi je trošio 5litara
znaci pola litre manje uz bolje preformanse i sve ostalo
i da jutros ga upalim iz prve na kurblu bez čoka...a sa 17,5 sam ga nekad verglo 5-10 puta... :icon_thumright:
eto toliko od mene   ;D

Mikac21:
HAHAHA...nije mi smjesno to sto ti se desilo sa remenom(hvala bogu da ti se nista nije desilo :icon_thumright:),nego sto kad je Mikac neki dan govorio da je to smece plasticno koje nevalja kur*u i da je Malossi puno bolji, ispo glup sa tvoje strane i tvojih pajdasa..vidis,tako sta se Malossi-u nece dogoditi :icon_thumright:
eto,sad si se uvjerio :icon_biggrin:

BTW hau mac para si dao za karb :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju