Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
nomad:
Mislim da si skuzio da su vece muke nastelat 17-icu nego ovo,
dam se kladit da ce potrosnja ostati ista ako ne i manja :)
sad biax u ruke i dizi portove taman da izdrzi do novog kita ;D
ljubo46:
--- Citat: nomad - 14 Listopad, 2013, 19:10:40 ---Mislim da si skuzio da su vece muke nastelat 17-icu nego ovo,
dam se kladit da ce potrosnja ostati ista ako ne i manja :)
sad biax u ruke i dizi portove taman da izdrzi do novog kita ;D
--- Kraj citata ---
ma mačijji kašalj za nastelat. samo ler pojačao.. ;D kako mi se sviđa ručni čok to je nevjerojatno...zakon je...skut više ne trokira kod kretanja ama baš ništa kao prije sa 17.5
vjeruj mi vec bi porto al seriska radilica to ne bi podnesla...nagodinu ako bog da dolazi italkit Alloy ili stage6 sport pro mkll, oba su alu jedna karika i to u verziji 12mm bolcna.. :headbang:
matrix123:
Taman sam stjeo da kupim dellorta 17.5mm,al ako ide sa 19mm kao sto kazes moracu dodat jos malo kesa i njega uzet :) Da li si dobio na krajnjoj?Inace pratim tvoj projekat odavno extra ti je rox...
ljubo46:
--- Citat: matrix123 - 14 Listopad, 2013, 19:45:20 ---Taman sam stjeo da kupim dellorta 17.5mm,al ako ide sa 19mm kao sto kazes moracu dodat jos malo kesa i njega uzet :) Da li si dobio na krajnjoj?Inace pratim tvoj projekat odavno extra ti je rox...
--- Kraj citata ---
da da dell 19 je zakon iako ide i sa 17,5...a krajnju nisam stigao izmjerit jer je pukao remen a novi sam tek stavio i trebat ce mu jedno 100km da sjedne pa cu onda izmjerit krajnju i tocno budem znao..
nadam se da bar malo bude veca... :binkybaby:
hvala sto pratiš temu..
andy:
j#bote remen, dobro da nije pukao na kojem djiru, bilo bi veselo ;D
Sad valjda nebudu konci letjeli kroz deklo haha.
Sad me mozda i imas u startu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju