Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (13/418) > >>

ljubo46:

--- Citat: dr.mrgood - 30 Studeni, 2012, 16:44:39 ---Glavno da nije ostro pod prstom, ne treba sad to skidat ne znam koliko, stavis smirgl na mali prst i samo ga zavrtis u kanalu. Dobro, ocekujem da mi javis podatke  ;D

--- Kraj citata ---
e da nije više oštro...javit ću sve dojmove tu...samo što se bojim da će u ponedjeljak biti samo upaljen i ništa drugo jer kažu snijeg.. :-[

MarinM:
Kod mene tu blizu Rijeke pada  :(

dr.mrgood:

--- Citat: ljubo46 - 30 Studeni, 2012, 16:47:08 ---e da nije više oštro...javit ću sve dojmove tu...samo što se bojim da će u ponedjeljak biti samo upaljen i ništa drugo jer kažu snijeg.. :-[

--- Kraj citata ---

Da, moj ce skuter u garazu sutra, odmor do proljeca. A na pocetku neces ni znati koliko je okretaja dok se to ne razradi malo (cca 300 km). I dodaj mu na pocetku malo ulja u rezervoar da bude jaca mjesavina.

ljubo46:

--- Citat: dr.mrgood - 30 Studeni, 2012, 16:50:13 ---
--- Citat: ljubo46 - 30 Studeni, 2012, 16:47:08 ---e da nije više oštro...javit ću sve dojmove tu...samo što se bojim da će u ponedjeljak biti samo upaljen i ništa drugo jer kažu snijeg.. :-[

--- Kraj citata ---

Da, moj ce skuter u garazu sutra, odmor do proljeca. A na pocetku neces ni znati koliko je okretaja dok se to ne razradi malo (cca 300 km). I dodaj mu na pocetku malo ulja u rezervoar da bude jaca mjesavina.

--- Kraj citata ---
znam već sam se ja vozio zadnjih 10km na mješavinu 2.5 posto i sad je pun rezervar mješavine..jer sam htio da bude u crijevu mješung.. ;D

ljubo46:
evo decki jučer smo bili vrijedni...namontirao se kit dr. evo 68ccm...prvo sam skinuo sve oklope i mašinu tako da bi montaža bila što lakša i kvalitetnija..ono naj bitnije je da je motor upalio i sad ga samo treba u finese naštelati..evo nekih slika rada...htio bi još napomenuti da je seriska termogrupa u izvrsnom stanju poslije 11000km i da joj se vide tvornicke crte od brušenja isto tako nema niti jednog risa...samo se nadam da če dr. evo potrajati  ;D ;D

seriska termogrupa

slika mašiine..radilica nema lufta ni mrvicu

evo ga dr. evo je gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju