Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (12/418) > >>

dr.mrgood:
Ha, nikad se ne zna !  :icon_thumright: Mogu samo reci, kao sto sam to vec spomenuo na drugim temama, da je moj auspuh bolji od ZX-a, sto je sasvim logicno. A sad imam iskustva sa prvog auspuha, tako da cu drugi napravit zacas. Puno mi je veci problem kvalitetno napravit prigusivac nego sami auspuh.

ljubo46:

--- Citat: MarinM - 30 Studeni, 2012, 15:57:35 ---DAJ namontiraj vise da vidimo kako ide  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
bit ce bit ce strpljenja da znat tek kak je meni.. :laughing9:

MarinM:
Sigurno znam,samo sta sam ja vjerovatno jos gori ahaha  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: dr.mrgood - 30 Studeni, 2012, 15:58:42 ---Glavno da pod prstom rubovi kanala nisu ostri, ako si to sredio mozes mirne duse sve namontirat. Kad stavis sve to, molio bih te da javis na koliko okretaja ti radi skuter (ako imas obrtomjer), i koji auspuh imas, jer mi je to jako bitan podatak posto namjeravam i sam uzeti taj kit i proracunati auspuh za njega.

--- Kraj citata ---
a cuj ove vece kanale sam super sredio a ove manje usisne koliko sam mogao jer se jednostavno nemože puno zbog ogranicenog prostora jer nisam htio previše da mi šmirgl tvornicke crte brušenja obriše...mislim da nebi trebalo bit problema...imam i obrtaljku i zx-a i nebude se vrtio preko 9500 okretaja sigurno..

dr.mrgood:
Glavno da nije ostro pod prstom, ne treba sad to skidat ne znam koliko, stavis smirgl na mali prst i samo ga zavrtis u kanalu. Dobro, ocekujem da mi javis podatke  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju