Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
cvele60:
Ostani na 17.5 jer je to prava mera za base LC gus cilindre. Da je AC u pitanju dobro bi bilo preci na 19.Sto se potrosnje tice ne moze 19-ica tositi manje-samo vise :icon_thumright:
ljubo46:
--- Citat: cvele60 - 24 Lipanj, 2013, 19:39:41 ---Ostani na 17.5 jer je to prava mera za base LC gus cilindre. Da je AC u pitanju dobro bi bilo preci na 19.Sto se potrosnje tice ne moze 19-ica tositi manje-samo vise :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok sve je onda jasno hvala puno...to se moja glava blesira malo i izmišlja... :laughing7:
hvala :icon_thumright:
nomad:
--- Citat: ljubo46 - 24 Lipanj, 2013, 19:38:53 ---da točno si u pravu za čas se skupi 900kn možda i više..a onda mi je naj bolje pričekat možda netko bude imao polovnog PHBG 19BS
pa to uzet i onda poslije prodam ovog svog i to mi dođe na isto...mislim cjenovno...
koliko si ti svog platio PHBG 19BS i jel ima za ulje?
--- Kraj citata ---
to sam uzeo polovno tu sa foruma za 300kn i nema za ulje ni za vakum. peksy je vakum sam napravio prikljucak :)
polini cp je odlican karb isto ali i kosta ko race phbg. kad mi dodju dizne za phgb bas cu probat da vidim razliku,
Mikac21:
--- Citat: ljubo46 - 24 Lipanj, 2013, 19:06:03 ---ovako zanima me iskustvo drugih koji su imali sličan setup
Razmišljam o kupnji Dellorta PHBG 19 BS
Zanima me da li bi mi se smanjila potrošnja? sad s 17,5 troši 5litara, ako ga stalno derem po gasu troši i više...
Kakav čok ide u taj karb? vidim da neki nemaju priključak za ulje a ja se ne bi htio odreći luksuza mješalice...ako netko zna odg neka POMAGA=?? ;D
kako bi radio taj karb na dr evu? trebao bi ići bolje... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
jbt kako ti tolko troši,,meni je sa MF 17.5 karbom i malossi sportom trošio max 3.8L,,,uglavnom nikad iznad 4...sad sa 19icom i streetrace-om mi troši 5-5.5L
prodavat cu ja svoju 19icu uskoro pa ako budes zagrijan :icon_thumright:
ljubo46:
A budes ga mozda prodavao
A ne znam zast tak trosi mislim vrtim ga na 9800
Aj javi mozda ga uzmem pa da vidim kak ce bit
Ak nebum zadovoljan lako ga prodam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju