Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
ovako zanima me iskustvo drugih koji su imali sličan setup
Razmišljam o kupnji Dellorta PHBG 19 BS
Zanima me da li bi mi se smanjila potrošnja? sad s 17,5 troši 5litara, ako ga stalno derem po gasu troši i više...
Kakav čok ide u taj karb? vidim da neki nemaju priključak za ulje a ja se ne bi htio odreći luksuza mješalice...ako netko zna odg neka POMAGA=?? ;D
kako bi radio taj karb na dr evu? trebao bi ići bolje... :icon_scratch:
nomad:
Trosit ce onako kako ga ustelas, i da ti potrosnja ista ostane, opet ce ici bolje, osjetno vise momenta ima.
Imas bgm-ov race verzija ima ti sve priljucke, i au atomiser. ja ga se nebih sramio uzet.
a druga opcija je iz s6 pakiranja. dell je ali samo drugi setup. i to odlican setup.
cok je na sajlu, uzmes neki kaki ti pase i to je to. s6 cok je ok. imas ga i u 150cm verziji pa ga mozes provuc negdje gore da bude pri ruci.
ljubo46:
a ha a ne znam ne mogu nać nikakav polovni PHBG 19 budem probao pričekat još koje vrijeme ako se ništa ne pojavi morat ću uzet nešto novo i gotovo..a taj stage6 dell to je onaj black to je skupo jel da?
nomad:
skupi su da , oko 700kn racunaj.
ali ako nemas u planu kasnije stavljat jaci kit, a sa ovim si zadovoljan, bolje onda ostani na 17.5.
jer da uzimas novog, pa sajla pa dizne, nakupi se samo tako cifra od 900kn :)
ljubo46:
da točno si u pravu za čas se skupi 900kn možda i više..a onda mi je naj bolje pričekat možda netko bude imao polovnog PHBG 19BS
pa to uzet i onda poslije prodam ovog svog i to mi dođe na isto...mislim cjenovno...
koliko si ti svog platio PHBG 19BS i jel ima za ulje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju