Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (67/418) > >>

ljubo46:

--- Citat: andy - 11 Svibanj, 2013, 15:36:31 ---Kak moze tak vrtit puno s tak teškim rolama..?
Kakve je taj centralni ?

A kak nabire krajnju, jel sta bolje !?

--- Kraj citata ---
a ne znam.. to je takav variomat svi koji ga imaju voze na 5.5grama..centralna je medium crna stage6 to je kao malossi žuta
za krajnju mu treba puno duže jer prevrtava

ljubo46:

--- Citat: nomad - 11 Svibanj, 2013, 15:41:38 ---to sa zupcanikom kod mene se izlizala ona plastika na kvacilu alnasera, pa ima vise lufta i zvecka. bacio kuplung u smece i kupio drugi, od tad mir i tisina.

ja bi stavio mesku centralnu onda, i malo izvozao taj remen da sjedne pa onda  postelat ponovo.

--- Kraj citata ---
a ha daj mi neku sliku nabavi tog djela da znam vidjeti...znaći skinut alnaser dolje i provjeriti stanje...budem probao s bijelom centralnom oprugom
i da dok ga palim na alnaser jako lupa kao da šteka..akumulator je novi...

andy:
Probaj sa meksim centralnim za početak..

Ako bude isto, vrati taj crni i vrati onaj stari remen... Ja bi tak probao ;)

ljubo46:
kužim al ne znam za taj kevlar koliko mu treba da prestane proklizavat? možda dok se dobro zgrije  :dontknow:

nomad:
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3248&category_id=164&option=com_virtuemart&Itemid=142

ta plastika na njemu se izlize pa zupcanik ima vise lufta. ali provijeri da li je sve sjelo kako treba posto melje kad alnasujes.

i probaj stavit one 2 podloske sto si dobio uz vario umjesto ove 1,2.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju