Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
evo ovako sinoć sam u 22h namontirao stage6 variomat s 5.5gr rolicama, i crni centralni feder , i motoforce kevlar remen..i tek sam danas išao na probnu vožnju jer je sinoć pao pljusak...no imam problem rox se prevrtava tj vrti na 10800 okretaja sad mi nije jasno zašto? jel se taj kevlar treba zgrijat i malo sjest pa se to bude normaliziralo ili ne..? ajde minareli tjuneri pomagajte...to dok riješim reći ću dojmove i razliku jer se ovak ne mogu vozit...i još moram riješit nekakvo zveckanje u deklu ne znam da li je do sistema paljenja ili same kurble al zvecka u pm..
e da stavio sam i podlošku od 1.2mm i motor kreče na 9000 okretaja... :angry9:
nomad:
nemoguce da prevrtava sa tim rolicama, ja bih probao onda drugu centralnu. Po toj obrtajci gledat je meni beskorisno, jer ionako laze.
a to sto krece tak visoko mozda proklize remen malo :dontknow:
Dam se kladit da zvecka onaj veliki zupcanik od alnasera.
ljubo46:
--- Citat: nomad - 11 Svibanj, 2013, 15:30:52 ---nemoguce da prevrtava sa tim rolicama, ja bih probao onda drugu centralnu. Po toj obrtajci gledat je meni beskorisno, jer ionako laze.
a to sto krece tak visoko mozda proklize remen malo :dontknow:
Dam se kladit da zvecka onaj veliki zupcanik od alnasera.
--- Kraj citata ---
ozbiljno ti kažem vrti po cajgeru 10800 a znam da mi je najbolje išao na 9500 tu je naj jači...i ja si mislim da zvecka veliki zupčanik a kako da to riješim? i mislim da tak jako vrti zbog remena...i da rolice sam podmazo malo s onom mašću...
andy:
Kak moze tak vrtit puno s tak teškim rolama..?
Kakve je taj centralni ?
A kak nabire krajnju, jel sta bolje !?
nomad:
to sa zupcanikom kod mene se izlizala ona plastika na kvacilu alnasera, pa ima vise lufta i zvecka. bacio kuplung u smece i kupio drugi, od tad mir i tisina.
ja bi stavio mesku centralnu onda, i malo izvozao taj remen da sjedne pa onda postelat ponovo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju