Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (62/418) > >>

pajo:
postalo mu je vruce ;D ;D
sve gubi i remen i centralna po tim vrucinama zato i dobro dođe žuta centrana,a po zimi je dovoljna i bijela :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: pajo - 02 Svibanj, 2013, 20:10:57 ---postalo mu je vruce ;D ;D

--- Kraj citata ---
da to je činjenica... ;D a šta kažeš na neki kevler remen?da li bi koji bio dobar za topov variomat pa da probam...

pajo:

--- Citat: ljubo46 - 02 Svibanj, 2013, 20:13:41 ---
--- Citat: pajo - 02 Svibanj, 2013, 20:10:57 ---postalo mu je vruce ;D ;D

--- Kraj citata ---
da to je činjenica... ;D a šta kažeš na neki kevler remen?da li bi koji bio dobar za topov variomat pa da probam...

--- Kraj citata ---
imao sam malossi i hebo kevlar jako kratko vrijeme i nije mi se svidio niti jedan,opčenito kevlaru treba dosta duže da legne i kad legne treba određen perjod u vožnji da se ugrije da ima max performanse,a pogotovo zimi.
to meni nije pasalo jer sam imao kratke relacije i vise mi je odgovarala konbinacija obican sa onim proljetnim deklom ;D
ako budes uzimao uzmi najduži u ponudi što ima??

ljubo46:
a ha razumujem...ništa budem sutra probao s još malo lakšim rolicama i yamahinim remenom pa cu vidjeti...sreća da imam onaj pištolj za kompresor pa začas isprobam...hvala na pomoći ;D

pajo:

--- Citat: ljubo46 - 02 Svibanj, 2013, 20:23:42 ---a ha razumujem...ništa budem sutra probao s još malo lakšim rolicama i yamahinim remenom pa cu vidjeti...sreća da imam onaj pištolj za kompresor pa začas isprobam...hvala na pomoći ;D

--- Kraj citata ---
ništa.samo javljaj rezultate :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju