Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (61/418) > >>

ljubo46:
da ostavit ću žuti centralni..deklo sam fest izbušio...al grije se nenormalno...meni kažem smrdi na remen..da sam ga jučer praktički zgužvo jer bilo je i uzbrdica i svega...a ja i cura na njemu...mislim motor ima puno snage i  al ode remen... :dontknow:

pajo:
grije se zato što nije dovoljno izbuseno,a ko zna vijerovatno je zbog toga remen fasovo??
da sad ne uploudam slike imas tu pri dnu stranice

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,36391.msg574868.html#msg574868

kakvo sam ja deklo koristio za ljetne i zimske dane sve sa obicnim bando remenom i nikad problema,probao sam i kevlar ali jednostavno nije pasao.
najbolje da nabaviš rezervno pa se igraj busi budi keativan,a ovo si pusti za zimu :icon_thumright:

ljubo46:
a joj pa to tvoje je bilo i da vrabac uleti nutra...ja imam samo rupe s bušilicom bušene m7 svrdlo...

pajo:

--- Citat: ljubo46 - 02 Svibanj, 2013, 19:57:27 ---a joj pa to tvoje je bilo i da vrabac uleti nutra...ja imam samo rupe s bušilicom bušene m7 svrdlo...

--- Kraj citata ---
cuj skuter ti više ne ide 50kmh kao tvornički,ide puno više jeli tako?

ljubo46:

--- Citat: pajo - 02 Svibanj, 2013, 20:02:28 ---
--- Citat: ljubo46 - 02 Svibanj, 2013, 19:57:27 ---a joj pa to tvoje je bilo i da vrabac uleti nutra...ja imam samo rupe s bušilicom bušene m7 svrdlo...

--- Kraj citata ---
cuj skuter ti više ne ide 50kmh kao tvornički,ide puno više jeli tako?

--- Kraj citata ---
da upravo to--- :icon_thumright: strašno puno snage ima i ubrzanje je brutalno i taj mali remenćić to jedva trpi koliko se meni čini...al dok je temp bila do 20 stupnjeva sve je bilo uredu..i to s mekšim centralnim i težim rolicama pa mi sad nije jasna ova reakcija na žutom centralnom i lakšim rolicama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju