Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
evo da malo dignemo temu...stigao mi je leovince zx za početak, pa se malo to sve štelalo...
stavio sam red spone igla spuštena na naj donji zub još čekam veću diznu, stavljen top performance variomat rolice 3,75grama i bijeli federi kvačila...motor kreče na nekih 5500okretaja i vrti se do 10000 tisuća al što idem brže okretaji padaju do 9000...ima brutalno ubrzanje bit će i neki video al kroz koji dan
Mjerio sam mu danas krajnju brzinu s gps-om i kaže 83kmh što je fantastično s obzirom na moju kilažu (115kg)
evo kako izgleda s zx-om ;D
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Zika:
--- Citat: ljubo46 - 13 Listopad, 2012, 17:54:40 ---evo da malo dignemo temu...stigao mi je leovince zx za početak, pa se malo to sve štelalo...
stavio sam red spone igla spuštena na naj donji zub još čekam veću diznu, stavljen top performance variomat rolice 3,75grama i bijeli federi kvačila...motor kreče na nekih 5500okretaja i vrti se do 10000 tisuća al što idem brže okretaji padaju do 9000...ima brutalno ubrzanje bit će i neki video al kroz koji dan
Mjerio sam mu danas krajnju brzinu s gps-om i kaže 83kmh što je fantastično s obzirom na moju kilažu (115kg)
--- Kraj citata ---
ja danas bas stavio polini variomat,i motor se preporodio,start,meduubrzanje,ma odlicno,cak je i krajnja malo veca cini mi se :dontknow:
tomos-boy:
Jako mi se sviđa Rox...sad kad sam ga vidio razmišljam o tome da si kupim...crno-žuta kombinacija PERFEKCIJA
ljubo46:
--- Citat: Zika - 13 Listopad, 2012, 19:26:07 ---
--- Citat: ljubo46 - 13 Listopad, 2012, 17:54:40 ---evo da malo dignemo temu...stigao mi je leovince zx za početak, pa se malo to sve štelalo...
--- Kraj citata ---
ja danas bas stavio polini variomat,i motor se preporodio,start,meduubrzanje,ma odlicno,cak je i krajnja malo veca cini mi se :dontknow:
--- Kraj citata ---
da da puno znače variomati..popegla rupe i bolja je krajnja ;D
ljubo46:
--- Citat: tomos-boy - 13 Listopad, 2012, 20:04:40 ---Jako mi se sviđa Rox...sad kad sam ga vidio razmišljam o tome da si kupim...crno-žuta kombinacija PERFEKCIJA
--- Kraj citata ---
ako naletiš na očuvani primjerak vjeruj mi nečeš se pokajati..aerox is best :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju