Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (6/418) > >>

ljubo46:
evo i danas se nešto malo radilo, izmjenjene su prednje i zadnje disk pločice..pa sam išao čistiti karburator i imao sam šta i vidjeti..totalno spucana prirubnica ali sreća imao sam drugu doma...pa sam stavio i red spone...inace malo mi se gušio na pola gasa sad više ne...sad još zganjam zx za početak jer je jako spor...mjerio sam mu brzinu sa gps-om ide 65kmh...danas sam još narucio i male zadnje žmigavce karbon look...

evo slikica raskopanog skuta

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Zika:

--- Citat: ljubo46 - 04 Listopad, 2012, 20:28:38 ---evo i danas se nešto malo radilo, izmjenjene su prednje i zadnje disk pločice..pa sam išao čistiti karburator i imao sam šta i vidjeti..totalno spucana prirubnica ali sreća imao sam drugu doma...pa sam stavio i red spone...inace malo mi se gušio na pola gasa sad više ne...sad još zganjam zx za početak jer je jako spor...mjerio sam mu brzinu sa gps-om ide 65kmh...danas sam još narucio i male zadnje žmigavce karbon look...

--- Kraj citata ---
to im je mana ja sam 2 u manje od godinu dana promjenio..

Rox-Rab:

--- Citat: Zika - 05 Listopad, 2012, 18:13:54 ---
--- Citat: ljubo46 - 04 Listopad, 2012, 20:28:38 ---evo i danas se nešto malo radilo, izmjenjene su prednje i zadnje disk pločice..pa sam išao čistiti karburator i imao sam šta i vidjeti..totalno spucana prirubnica ali sreća imao sam drugu doma...pa sam stavio i red spone...inace malo mi se gušio na pola gasa sad više ne...sad još zganjam zx za početak jer je jako spor...mjerio sam mu brzinu sa gps-om ide 65kmh...danas sam još narucio i male zadnje žmigavce karbon look...

--- Kraj citata ---
to im je mana ja sam 2 u manje od godinu dana promjenio..

--- Kraj citata ---

ja na airboxu stavim samo gornji vijak koji ga drzi, ako se stavi i donji onda se nategne prirubnica i s vremenom popuca

Zika:
da,skuzio sam da od vibracija pukne,zato sam na donji saraf stavio maticu tako da je airbox malo podignut sa donje strane i prirubnica stoji potpuno opusteno,a ne trese se airbox jer je stegnut

ljubo46:
da da u pravu ste uopce nisam tak razmišljao..još mi je bilo čudno kad sam stavljao airbox nekud mi ga je vuklo....sutra budem isto tako stavio maticu između i malo duži šaraf i bude bolje...hvala na info dečki ;D :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju