Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (380/418) > >>

steeef:

--- Citat: gumy - 26 Siječanj, 2017, 23:06:12 ---Ja sam mislio na to ne očekuj čudesa po perfomansama.

Imao sam 17.5 i stavio 21, to nije bio isti skuter. Al eto to je bilo prije 10 godina, možda sam bio pijan pa zaboravio

--- Kraj citata ---

dario,mozda si od tretmana na fizikalnim zaboravil/pomjesal utiske  :icon_biggrin:

Toni46:

--- Citat: steeef - 26 Siječanj, 2017, 23:20:10 ---
--- Citat: gumy - 26 Siječanj, 2017, 23:06:12 ---Ja sam mislio na to ne očekuj čudesa po perfomansama.

Imao sam 17.5 i stavio 21, to nije bio isti skuter. Al eto to je bilo prije 10 godina, možda sam bio pijan pa zaboravio

--- Kraj citata ---

dario,mozda si od tretmana na fizikalnim zaboravil/pomjesal utiske  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
I ja mislim da je to :icon_scratch: :laughing7:

ljubo46:
a sta ste se svi uzbunili   :nono: :redface:
mlad je on, naucit ce svasta a ja cu se potrudit da ne uci na vlastitim greskama nego tudim.. :icon_thumright: :icon_tongue:

kakvi smrkavi dell 17,5 na replici????? nisam ga imao ni ja nekad davno pa nece ni on.. :binkybaby: :headbang:

ditek:
Imao sam i ja 17.5 pa stavio 19 i nije bilo neko extra odusevljenje.. malo odaziva i malo ljepse je punio prema krajnjoj i to je to nikakva cudesa po meni  :dontknow:
prodas 17.5 dodas 100kn i imas 19ku i miran si :)

robyakarider:
Najbolje da dobije 5ks sa mm većim karbom XD
Btw novi dellorto 19 se nade za manje od 400 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju