Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Toni46:
--- Citat: ditek - 26 Siječanj, 2017, 21:40:56 ---Ako je na rru onda nije kriticno 17.5.. samo mu daj dosta zraka i vecu diznu i bice dobro..
Sa 19 ne ocekuj cudesa sto se performansi tice al eto sigurnije je
--- Kraj citata ---
Da, znam :toothy12: :icon_biggrin:
gumy:
Kako ne, kakve su to gluposti. Ako malo misliš prerađivati airbox premalo će ti biti 17.5
17.5 i 19/21 su totalno drugačiji karburatori što se tiče svega. Odaziv na gas, ubrazanje, sve je na strani 19 ili 21 dellorta.
Isto tako i auspuh, leovince rr/zx/tt je ok auspuh samo je sklon hrđanju i ako ga ne paziš jako brzo će istruniti cijeli.
Toni46:
--- Citat: gumy - 26 Siječanj, 2017, 22:52:13 ---Kako ne, kakve su to gluposti. Ako malo misliš prerađivati airbox premalo će ti biti 17.5
17.5 i 19/21 su totalno drugačiji karburatori što se tiče svega. Odaziv na gas, ubrazanje, sve je na strani 19 ili 21 dellorta.
Isto tako i auspuh, leovince rr/zx/tt je ok auspuh samo je sklon hrđanju i ako ga ne paziš jako brzo će istruniti cijeli.
--- Kraj citata ---
Ne planiram dirat airbox, rr mi je ofarban mat crnom temperaturnom tako da opusteno :)
gumy:
Ja sam mislio na to ne očekuj čudesa po perfomansama.
Imao sam 17.5 i stavio 21, to nije bio isti skuter. Al eto to je bilo prije 10 godina, možda sam bio pijan pa zaboravio
Toni46:
--- Citat: gumy - 26 Siječanj, 2017, 23:06:12 ---Ja sam mislio na to ne očekuj čudesa po perfomansama.
Imao sam 17.5 i stavio 21, to nije bio isti skuter. Al eto to je bilo prije 10 godina, možda sam bio pijan pa zaboravio
--- Kraj citata ---
Hahahahahahha, a vidjet cemo kak ce bit, iduci tjedan mi dolaze dizne i zegeri tak da se sastavlja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju