I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ah ta vječna šarafanja.. svaki aerox me napere u startu ko malog majmuna, ali nakon 70 počinje moja igra i onda bježim za dužinu motora minimalno..najbrzi rox kojeg sam ubio bio je opremljen sličnim setupom kao moj uz DR EVO 70
Dodi ti kod njega u Poreč jebga na more
dođeš u Poreč s roxom i lijepo ti prepišem pežu, ja mislim da je fer ponuda, možeš stajati odmarati 15 puta ako hoćeš, prikolice nisu dozvoljene
Peza kao zgewindani Lamborgini
Kod mene u susjedstvu sf2 s reversom i kad krenemo on je brzi do nekih 30 km/h , hehe onda samo gleda tablice od roxa Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Citat: Patr1k747 - 10 Siječanj, 2017, 13:04:26Kod mene u susjedstvu sf2 s reversom i kad krenemo on je brzi do nekih 30 km/h , hehe onda samo gleda tablice od roxa Poslano sa mog SM-G920F koristeći TapatalkTebi skuter nije ustelan
Citat: Toni46 - 10 Siječanj, 2017, 13:49:22Citat: Patr1k747 - 10 Siječanj, 2017, 13:04:26Kod mene u susjedstvu sf2 s reversom i kad krenemo on je brzi do nekih 30 km/h , hehe onda samo gleda tablice od roxa Poslano sa mog SM-G920F koristeći TapatalkTebi skuter nije ustelanpa je , to ga samo ove nize brzine ebu ..... dodem ja onda po ljeti do tebe da ti to bolje ustelas ako znas
samo jako