Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
SF2 Freak:
Ma samo peza , a replica za 900... vijerujem da bi za Ljubu Junior skinuo mozda jos koji cenat ... pa to je smijesno. PA za pezu drevo dodje 1100.
robyakarider:
ne znam sta cekaju za te pare, neka posudi od susjeda ako nema para :icon_biggrin:
deni-scott:
HA svak svojim novcem barata :toothy9: :toothy9: :toothy9:,ali stvarno nemogu jeftinije
Toni46:
--- Citat: SrkiB94 - 07 Siječanj, 2017, 09:48:59 ---To samo aerox trga remenje i jede rolice tako često iz nekog neobjašnjivog razloga,neovisno o setupu.
Može se voziti i na karbu 12 replica,i sa serijskim auspuhom,ali koliko,to je pitanje
A ovo da je replica za 900 kn skupa,iako je to vise od 50% jeftinije od nove,neću ni komentirati
Svatko ima svoj ukus i želje i o tome se ne raspravlja,ali dobro je poznato da onoga koji želi proći jeftino,obično debelo opali po novčaniku ili što bi u narodu rekli "skuplja pita nego tepsija"
Tuning bi trebao biti odraz ljubavi,a ne imovinskog stanja..tu mnogi mladi vozači griješe
--- Kraj citata ---
Nisam rekao da je replica skupa, ocito si slijep, mene tatica ne financira, imam 16 godina i pare mi ne padaju s neba, tuniro bi i ja da imam para vise nego sada, a meni je remen prosao 9000km pa pricaj da trga minarelli remenje ;), i hvala Bogu tuniram i sad iz ljubavi koliko god mi novci dopustaju
Toni46:
--- Citat: deni-scott - 07 Siječanj, 2017, 16:23:40 ---HA svak svojim novcem barata :toothy9: :toothy9: :toothy9:,ali stvarno nemogu jeftinije
--- Kraj citata ---
Znam da ne mozes nit sam to trazio, nemam toliko para i ne treba mi novo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju