Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (279/418) > >>

Toni46:

--- Citat: deni-scott - 21 Siječanj, 2016, 17:07:52 ---DR.aErOx,molim te nepricaj gluposti "toni46" je kupio od mene radilicu novu zapakiranu znaci vidila motora nije,sto se tice radilice tebi se cini nekvalitetna,kao sto ljubo46 kaze deblja je klinjaca,moj frend je na takvoj radilici vozio MALOSSI MHR REPLICU znaci koja je od DR eve jaca za 10 puta i da vozio je na kineskom lezaju zato se je sve i sjebalo :),a toni46 je stavio malossi iglicasti s tim moze preci ko serijala :)

--- Kraj citata ---
Tako je  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: deni-scott - 21 Siječanj, 2016, 17:07:52 ---MALOSSI MHR REPLICU znaci koja je od DR eve jaca za 10 puta

--- Kraj citata ---

Izjava je u najmanju ruku jaka :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Mislim, jaca je replica, pogotovo kad se upari s adekvatnim auspuhom, ali po ovim izjavama ispada barem da je ko big evo 94

Dosta ima tako kvalitetne izjave.... moglo bi da bude sankcija

Vezano za temu, ne ulazim u kvalitetu radilice, ali ako je u mjerama i tolerancijama, pa taman da je potpuno identicna serijskoj nema razloga ne funkcionirat dobro, jer niti ke to enormno jak setup, a bome nisu ni neki nebeski okretaji
Tako kad to ljubo slozi, sve pedantno po PS-u nema razloga da ne traje, toni nemas brige, samo vozi  :icon_thumright:

DR.aErOx:

--- Citat: toni46 - 21 Siječanj, 2016, 17:14:44 ---
--- Citat: deni-scott - 21 Siječanj, 2016, 17:07:52 ---DR.aErOx,molim te nepricaj gluposti "toni46" je kupio od mene radilicu novu zapakiranu znaci vidila motora nije,sto se tice radilice tebi se cini nekvalitetna,kao sto ljubo46 kaze deblja je klinjaca,moj frend je na takvoj radilici vozio MALOSSI MHR REPLICU znaci koja je od DR eve jaca za 10 puta i da vozio je na kineskom lezaju zato se je sve i sjebalo :),a toni46 je stavio malossi iglicasti s tim moze preci ko serijala :)

--- Kraj citata ---
Tako je  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Budes se ti sam uvjerio  ;D ;D ;D

ljubo46:
Znam ja neke koji su ugradivali radilice po soma kuna pa se je sve raspadalo u roku 1000km (naravno ne zbog marke radilice) ali to uvijek moze biti problem zbog nacina ugradnje.. tako da to nije neko mjerilo.
znam da je kineska i povoljna, znaci to nosi neki rizik, ali nadam se da uz pravlinu ugradnju bude potrajala, ako ne jbg. znat cu za slijedeci put. Razmisljali smo i original polovnoj ali to je bio nekako još veci rizik (koliko ce ta imat km prijedenih, ko ju je i kako izvadio iz blokova itd..)
A da je replica jaca 10puta to necu komentirat. Jer sam ju imao i znam kakva je.  :toothy11:

Tomi_ZG:
Mali je još zelen naučit će ne davat takve izjave  :toothy12:

Ova radilica je bolja nego polovna original koja je 99% izbijana letvom i čekićem,točka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju