Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (278/418) > >>

DR.aErOx:
Vjeruj mi da sto zelim svom to zelim i tvom skutericu :),samo deri

steeef:

--- Citat: ljubo46 - 21 Siječanj, 2016, 15:02:32 ---
--- Citat: DR.aErOx - 21 Siječanj, 2016, 14:53:22 ---Lupnuo sam 2000,ovo nije RMS sigurno to je neka full kineska radilica dok stampaju ime "YAMAHA"

--- Kraj citata ---
Stampaju kinezi sta hoces...a sve izlaze iz iste tvornice...dam se kladit.
Zanimljivo da je ta radilica teza od originalne. Te ima jacu klipnjacu. Gornja pesica je deblja od originalne (znaci gdje ide mali iglicasti lezaj. A sad koliko ce potrajat vidjet cemo.. nisam vidovit. Moze drapit nakon 500km a moze nakon 40000km. Uglavnom ugradio sam je na toplo hladno. I jedno sam ju na centriranju malo lupio s jedne i druge strane.

--- Kraj citata ---

radilica je ok,bitno da je u balansu i kakv je lezaj na klipnjaci,ak je kineska ne znaci da je skart i da ne bude vozila..
vjerujem da nije nist losija nego kae bila serijska,ako je montirana po ps,kaj isto vjerujem da u ovom slucaju je,nema straha.
danas vise brendova pakira istu radilicu sa svojim natpisima,tak da naziv nike neko mjerilo

ljubo46:

evo je identicna radilica pod drugom oznakom.. :icon_thumright:

how to screenshot on windows 7

Toni46:
Od muhe radite slona, radilica je stavljena po ps-u i sve je unutra kvalitetno, od lezajeva do iglicastog, siguran sam da ce trajati.. :icon_thumright:

deni-scott:
DR.aErOx,molim te nepricaj gluposti "toni46" je kupio od mene radilicu novu zapakiranu znaci vidila motora nije,sto se tice radilice tebi se cini nekvalitetna,kao sto ljubo46 kaze deblja je klinjaca,moj frend je na takvoj radilici vozio MALOSSI MHR REPLICU znaci koja je od DR eve jaca za 10 puta i da vozio je na kineskom lezaju zato se je sve i sjebalo :),a toni46 je stavio malossi iglicasti s tim moze preci ko serijala :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju