Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (263/418) > >>

Matija97:

--- Citat: Corector - 30 Studeni, 2015, 16:37:00 ---Matija jel to na 280mm disku? Na njemu ukopavaju bilo kakve plocice, a prave blokaju kotac da od straha skidas disk dole i stavljas manji :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Da na 280mm,mislim ne znam vise kak koci original ali fkt ovo je odlicno sad..Sto se tice tog stalnog kocenja.Sad sa ajp pumpicama ne koci,eventualno malo ali to je normala tak.Provjeri pumpice i celjusti,tocnije ovo sta ti je corector rekao  :icon_thumright:

Toni46:

--- Citat: Matija97 - 01 Prosinac, 2015, 22:34:38 ---
--- Citat: Corector - 30 Studeni, 2015, 16:37:00 ---
Matija jel to na 280mm disku? Na njemu ukopavaju bilo kakve plocice, a prave blokaju kotac da od straha skidas disk dole i stavljas manji :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Da na 280mm,mislim ne znam vise kak koci original ali fkt ovo je odlicno sad..Sto se tice tog stalnog kocenja.Sad sa ajp pumpicama ne koci,eventualno malo ali to je normala tak.Provjeri pumpice i celjusti,tocnije ovo sta ti je corector rekao  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Budem da  :icon_thumright:

Toni46:
Pozz, evo da se javim, danas se radilo pa su stavljene nove disk pločice i očišćena su kliješta i klipići( sve super radi  :toothy10: ) i još je stavljen podizač amortizera  ;D :headbang:

Corector:
Jel mi se cini ili si dobio nesto manje materijala na plocicama?

ljubo46:

--- Citat: Corector - 20 Prosinac, 2015, 11:45:06 ---Jel mi se cini ili si dobio nesto manje materijala na plocicama?

--- Kraj citata ---
i meni se tako cinilo cim sam ih otvorio, ali zanimljivo zadnje imaju vise mesa, vidjeti cemo koliko ce mu potrajati, ove sto je imao do sad braking su tocno 12000km izdrzale :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju