Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (262/418) > >>

Corector:
Matija jel to na 280mm disku? Na njemu ukopavaju bilo kakve plocice, a prave blokaju kotac da od straha skidas disk dole i stavljas manji :icon_biggrin:

Toni46:
Ma evo narucio sam ih skupa sa stage6 karbon podizacem amortizera... e vidis i ja imam taj problem s ovim plocicama, kada stisnem kocnicu i pustim one nastave malo kociti i to mi ide na zivce... prvo je tak bilo na zadnjoj i onda sam krenuo kociti samo s prednjom i nakon nekog vremena pocela je i prednja kociti, mislim da to ima veze s plocicama..

Corector:
Prilikom izmjene plocica treba ocistiti klipice, podmazati ih dot-om i razraditi ih.

Toni46:

--- Citat: Corector - 30 Studeni, 2015, 16:51:29 ---Prilikom izmjene plocica treba ocistiti klipice, podmazati ih dot-om i razraditi ih.

--- Kraj citata ---
Ljubo je vec radio to prije ali je rekao da bude opet prilikom izmjene  :icon_biggrin: :icon_thumright:

ajlavsrku:
Ja sam na sr-u uvik koristia Lucas plocice i kocile su odlicno,minja bi ih negdi na oko 8000 km tu negdi,nisu cvilile nit satrale disk,svaki put na zamjeni bi dobro izriba ptasinu koja ostane u porama onim ka od diska,meni su bile savrsene,u auto krese 120-130 kn su bile..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju