Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
fleky911:
Vidio sam danas tj jucer kod kauflanda na skutu ali ne znam tko ti je to ...uglavnom voli ga i on stisnut :D
B.E.R.O.:
Fale mu neke original sema naljepnice!!!!
:icon_thumright:
Toni46:
--- Citat: fleky911 - 06 Svibanj, 2015, 01:24:38 ---Vidio sam danas tj jucer kod kauflanda na skutu ali ne znam tko ti je to ...uglavnom voli ga i on stisnut :D
--- Kraj citata ---
Haha da da bio je stari se vozio,voli on njega stisnut hahaha
--- Citat: B.E.R.O.
link=topic=76195.msg1220370#msg1220370
date=1430902033 ---Fale mu neke original sema naljepnice!!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma ne fale :-)))))
Toni46:
Evo doslo par dijelova: Malossi centralni žuti, rolice stage 6 5,5 grama i svječica NGK BR9ES,slijedeci tjedan bi trebao doci i koso led štop :D :toothy12:
zvonkec92:
ja ne kuzim na koju jebenu foru svi tu na forumu voze tak teske rolice samo na moj rally idu lagane.. znaci bivsi setap dr evo, variomat koji god sam imo u nijednom nisam imo preko 4.2g rolice, centralni i bijeli i zuti sa oba sam vozio iste rolice, taj RR koji ti sad imas, lc getriba.. polutke serijske mina, od batine, tgb koje god sa nijednima nisam imao potrebu takve rolice stavljat :/
donedavno setap je bio onaj kineski vario ( 3 rolice od 3.7g i 3 od 3.9g ) bijeli centralni, polutke od batine, remen nema veze sa tim isti setap prenosa sam imo i sa pezo i sa minarelli remenom, skuter je iso super.. to nikako nemogu shvatit, kak 5.5g ti imas a i ostatak ekipe na mini... u cem je razlika ??? ja kad sebi stavim 4.4 nemogu krenut s mjesta a u voznji okretaji ko na dizelu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju