Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (235/418) > >>

Josip-98:
Umisto da kazete dobra skuja sve pare livaj u rezervar vi ga nagovarate za neke glupe projekte , nego kako to ide gluha svinja ja to ne mogu zamislit  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

boulybox:
ide ko i gluha kuja  :) :)
ma gle ti si slozio pilu kak si htio i slagat ces onako kako ce tebi bit najbolje i gotovo!

Toni46:

--- Citat: boulybox - 04 Svibanj, 2015, 08:32:59 ---I malo bodu ovi prednji zmigavci, nekako su preveliki  :(
Ima mozda kakva minimalisticka zamjena, no opet nije bitno kak izgleda vec jel ide ko gluha svinja

--- Kraj citata ---
Nema ninakva zamjena,to su original zmigavci samo su bijeli poklopci gore jer tak izgleda ljepse...

MarinM:

--- Citat: Josip-98 - 04 Svibanj, 2015, 10:48:11 ---Umisto da kazete dobra skuja sve pare livaj u rezervar vi ga nagovarate za neke glupe projekte , nego kako to ide gluha svinja ja to ne mogu zamislit  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Sta je je,da kupi undertail izgledao bi jos bolesnije haha

Toni46:

--- Citat: MarinM - 04 Svibanj, 2015, 22:54:20 ---
--- Citat: Josip-98 - 04 Svibanj, 2015, 10:48:11 ---Umisto da kazete dobra skuja sve pare livaj u rezervar vi ga nagovarate za neke glupe projekte , nego kako to ide gluha svinja ja to ne mogu zamislit  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Sta je je,da kupi undertail izgledao bi jos bolesnije haha

--- Kraj citata ---
Da bilo bi super,mozda kasnije :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju