Tehnički kutak > Garaža
sf2 makinja ;)
Drnda:
ili upaljacem ::) , a sam si rekao da prati apriliu :laughing7:
prije nego rastavis termogrupu, skini deklo i vidi preko ventilatora da li se okrece ili je zaribao :icon_thumright:
nodius:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Rujan, 2013, 23:21:31 ---ili upaljacem ::) , a sam si rekao da prati apriliu :laughing7:
prije nego rastavis termogrupu, skini deklo i vidi preko ventilatora da li se okrece ili je zaribao :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
budimo realni jel te pratia je, naknadno smo obojica sjebali sta se moglo sjebat :laughing7:
znaci ako se nemore vrtit taj ventilator, pokojni je?? OPET!!? :angry9:
Drnda:
moj svaku vecer odvrti 50ak km, tako da neznam ciji je sjeban :toothy11:
ako ne vrti ( mora malo teze kad je kompresijski takt, ali uglavnom, ako se okrece, vjerojatno nije zacvikao, posto si rekao da kurbla ne ide, a ako ne ide, ili ide bas jako jako tesko ,ili zapinje onako, znas da je vrijeme da kupis skuter napokon :happy8:
nodius:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Rujan, 2013, 23:29:05 ---moj svaku vecer odvrti 50ak km, tako da neznam ciji je sjeban :toothy11:
ako ne vrti ( mora malo teze kad je kompresijski takt, ali uglavnom, ako se okrece, vjerojatno nije zacvikao, posto si rekao da kurbla ne ide, a ako ne ide, ili ide bas jako jako tesko ,ili zapinje onako, znas da je vrijeme da kupis skuter napokon :happy8:
--- Kraj citata ---
problem je sta on oce kurblat, al kad dodje u donji polozaj, ne vraca gore, nogon moran vratit,
a kako je moga cvikat j#bo mu pas ako je smjesa mrcu bogatija, za svaku sigurnost san tako stela
Drnda:
pa ako oce kurblati, nije zalijepio, pogledaj jel mokra svjecica, ako nije, zacepi rukom karb i kurblaj, a to za kurblu, skini deklo, isperi u nafti ili necemu dobro i podmasti iza, ici ce samo tako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju