Tehnički kutak > Garaža

sf2 makinja ;)

<< < (33/46) > >>

Drnda:
a da ga postelas mozda  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
jel padaju okretaji nakon 20kmh, jel ima rupe, gusi li se, trokira... kako ce itko znati odgovoriti ako nisi naveo.. nije svatko vidoviti milan...

dosao bih ja, ali sve do utorka sam od jutra do mraka na zemlji..

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Rujan, 2013, 19:58:08 ---a da ga postelas mozda  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
jel padaju okretaji nakon 20kmh, jel ima rupe, gusi li se, trokira... kako ce itko znati odgovoriti ako nisi naveo.. nije svatko vidoviti milan...

dosao bih ja, ali sve do utorka sam od jutra do mraka na zemlji..

--- Kraj citata ---
sad nece ni da pali, goriva ima, dolazi do karba, zaribat nie moga jer je smjesa bila i vise nego ok
ne gusi se nema rupe, jednostavno nece da navlaci ko sto je navlacia prva 2 dana :angry9:
sutra nastavljan, naguta san se ovoga goriva boze sacuvaj, probat cu zalit svejcicu i zacepit zrak na karbu

Drnda:
neznan, ja ti neman kad, iza mraka dolazim doma, ne stignen nista...
zacepi karb rukom pa probaj , pogledaj jel svjecica suha, ako je, znaci ne dolazi do svjecice...
uglavnom, ako je sa starim karbom bilo oke, a sa novim nije, ne trebas puno razmisljati sta je krivac

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Rujan, 2013, 20:26:01 ---neznan, ja ti neman kad, iza mraka dolazim doma, ne stignen nista...
zacepi karb rukom pa probaj , pogledaj jel svjecica suha, ako je, znaci ne dolazi do svjecice...
uglavnom, ako je sa starim karbom bilo oke, a sa novim nije, ne trebas puno razmisljati sta je krivac

--- Kraj citata ---
pa tu sad i lezi problem, ne mogu ga uopce upalit koji god sklopin :dontknow:
sad mi je stari vracen nazad ujutru cu probat ove 2 solucije paljenja, sa starin je puno bolje reagira na gas :sad1:
jedino sad moran ulje izbacit iz rezervara, opet ako ovaj bude radit kako treba :dontknow:

Peksy:
Pokusaj ga mirisom upalit ili start sprejem......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju