Tehnički kutak > Garaža
Gilera SP 50 2008
_r0bi_:
--- Citat: Fabe12 - 10 Prosinac, 2012, 21:06:07 ---Evo da osvjezim temu,stavlja se 125 ccm masina i leo vice 4 road,to cu vozit dok mi ne dosadi i onda cu stavit klip i clindar od 200-tke pa onda na duge pute :D
--- Kraj citata ---
jesi siguran 125ccm na malu tablu :icon_scratch: jesi svijestan posljedica zakonskih :hmh:
edit btw raner tj kombinacija boja je mrak :icon_thumright:
2mario2:
skut je mrak... :notworthy: da je pametno stavit zbog zakona tu mašinu, nije... imam i ja jaču, a pod 50ccm... veze čuda rade... :toothy3:
Grale:
Nebitno za ovu temu ko mu je čača,mater,kum,baba,amidža ili komšija...
Btw ok izgleda runner,samo rukohvat bode u oči,trebal bi i on bit crni...
Radije uzmi vxr mašinu u startu ili odma slozi 200 na 125 blok,jer nije 125 nekaj kaj te bude dugo držalo sretnog...
Fabe12:
--- Citat: Grale - 11 Prosinac, 2012, 12:15:26 ---Nebitno za ovu temu ko mu je čača,mater,kum,baba,amidža ili komšija...
Radije uzmi vxr mašinu u startu ili odma slozi 200 na 125 blok,jer nije 125 nekaj kaj te bude dugo držalo sretnog...
--- Kraj citata ---
a znam da to nije legalo al sta cu sad kad sam uzeo,a i tu kod nas bas i nije neka policija tako da...pa da stavit cu vxr 125,i prijatelj mi je rekao kad mi dosadi ako ocu 200 cc da samo stavim klip i cilindar od vxr-a 200 i to je to
pralas:
--- Citat: Fabe12 - 12 Prosinac, 2012, 17:06:04 ---
--- Citat: Grale - 11 Prosinac, 2012, 12:15:26 ---Nebitno za ovu temu ko mu je čača,mater,kum,baba,amidža ili komšija...
--- Kraj citata ---
a znam da to nije legalo al sta cu sad kad sam uzeo,a i tu kod nas bas i nije neka policija tako da...pa da stavit cu vxr 125,i prijatelj mi je rekao kad mi dosadi ako ocu 200 cc da samo stavim klip i cilindar od vxr-a 200 i to je to
--- Kraj citata ---
stavit ces od vx-a masinu ako je 125 ccm u igri,vxr masina je 200 ccm...
i nije to samo staviti klip i cilindar 200 da bi islo,treba tu jos getriba,bregasta,dekompresor... da bi to radilo i islo kak treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju