Tehnički kutak > Garaža

Gilera SP 50 2008

(1/9) > >>

Fabe12:
Ovo je moj prvi skuter!!! Imam ga 3mj kupljen polovan,sve serijski osmi auspuha arrow,bojan u metalik crno-zlatnu,na slikama je jaca boja a uzivo je nesto slabija na felgama,al zato izgleda 2 puta bolje uzivo,kupljen novi sic,vjetrobran,guma prednja bridgestone,ima 17 i nesto tkm,ide 92 km/h po ravnici,nizbrdo jos probao nisam :P,masina je ok,do sad se nije nista kvarilo nadam se da ni nece,jos mi samo ralica fali i skuter je citav,pa ako netko ima ralicu nek mi je javi u pm,evo slike

pralas:
lijep je samo skidaj ovo ruglo od spuha i stavi nesta drugo...

nego jel znas mozda koji je kod zlatne?i jel to cista zlatna boja,tj. nije dobivena mjesanjem sa nekom drugom bojom?

Fabe12:

--- Citat: pralas - 30 Rujan, 2012, 15:45:27 ---lijep je samo skidaj ovo ruglo od spuha i stavi nesta drugo...

nego jel znas mozda koji je kod zlatne?i jel to cista zlatna boja,tj. nije dobivena mjesanjem sa nekom drugom bojom?

--- Kraj citata ---
a nebi znao jer je vlasnik prije mene ga opitura u crno-zlatnu,a takav sam auspuh dobio kad sam ga kupio,meni je puno bolji od serijskog po izgledu i zvuk je odlican tako da ja sam zadovoljan,budem stavio masinu 200 vxr onda cu auspuh mjenat :D

Fabe12:
Evo registriran je i ako netko ima ralicu za noviji model gilere nek se javi hitno!!!!

Jurich:
kako se zove prijašnji vlasnik? čini mi se jako poznat runner

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju